Συμμετοχή της Π.Ι.Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση INWETEX – CIS Travel Market

Τουριστική Έκθεση Αγ.Πετρούπολης

Τουριστική Έκθεση Αγ.Πετρούπολης

Ολοκληρώθηκε (4-6 Οκτωβρίου 2012) η 20ή Διεθνής Τουριστική Έκθεση INWETEX – CIS Travel Market στην Αγία Πετρούπολη Ρωσίας, όπου συμμετείχε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων με τον Διευθυντή ΕΟΤ, Παύλο Μούρμα και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΙΝ, Αντώνη Δουβίτσα, παρουσίασαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ιονίου σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, ταξιδιωτικούς πράκτορες και Tour Operators. Η συμμετοχή στην έκθεση αυτή ήταν στοχευμένη και αφορούσε το θρησκευτικό και προσκυνηματικό τουρισμό και για το λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερα αναφορά και προβολή στα θρησκευτικά μνημεία των Ιονίων Νήσων

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον των Ρώσων επισκεπτών, επαγγελματιών και κοινού, για τα ελληνικά προσκυνήματα και τις Ιερές Μονές της Ελλάδος και περισσότεροι από 100.000 κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Πετρούπολης επισκέφθηκαν το 2011 τη χώρα μας, κυρίως τις περιοχές Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο και Κω.

Διανομή διαφημιστικού υλικού από τα Ιόνια σε κεντρικά σημεία της Αγ. Πετρούπολης

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης έγινε από τα στελέχη της ΕΤΙΝ διανομή διαφημιστικού υλικού από τα Ιόνια Νησιά σε κεντρικά σημεία της Αγ. Πετρούπολης, ενώ προσκλήθηκαν δημοσιογράφοι επισκεφτούν τα νησιά μας.

email