Συναντήσεις του Δημάρχου Κεφαλονιάς με Χαζτηδάκη και Αγγελάκα

Παρίσης - Αγγελάκας

Παρίσης – Αγγελάκας

Στην Αθήνα μετέβη ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης όπου και συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει με την διακοπή των εργασιών στα δύο μεγάλα έργα πνοής για την περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Ελειού-Πρόννων, του Βιολογικού Καθαρισμού Σκάλας και της Αποχέτευσης Πόρου, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς ότι εντός των προσεχών 15 ημερών θα γίνει η κατανομή των χρημάτων ώστε τα δύο αυτά σημαντικά έργα να συνεχιστούν χωρίς προβλήματα.

Εξάλλου ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, την Παρασκευή το πρωί, συναντήθηκε στο Δημαρχείο, με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου κ. Μανώλη Αγγελάκα, που πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο νησί μας.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς συζήτησε με τον Γενικό Γραμματέα διάφορα ζητήματα που αφορούσαν τα έργα του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη και την φετινή τουριστική κίνηση.

email