Σύνδεσμος Ε.Ε : Δελτίο Τύπου

Σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου , διεξήχθη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο “President” το 1ο Τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, σύμφωνα με την από 04 Φεβρουαρίου 2012 απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Στο συνέδριο συμμετείχαν μέλη και φίλοι του κόμματος και παρά την «απομόνωση» η οποία μας επιβάλλεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η προσέλευση ήταν μαζική και εντυπωσιακή.

Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου, που κατέκλυσαν τους χώρους του Συνεδρίου, από όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ηπειρωτική, τοποθετήθηκαν συζήτησαν και ενέκριναν, σε πολύωρη ανοιχτή διαδικασία, όπως ορίζει το άρθρο 10 του Καταστατικού ,τις θέσεις που αφορούν την Ιδεολογία του Συνδέσμου καθώς και τροποποιήσεις του Καταστατικού σύμφωνα με το άρθρο 27 του Καταστατικού.

Κατόπιν, με μυστική ψηφοφορία εξελέγει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και τα 11 μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου καθώς και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ,σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ 2α,2β.

Από σήμερα, τέσσερις μόλις μήνες μετά την ίδρυσή του την 21-11-2011, τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου ,επέλεξαν την ηγεσία του Συνδέσμου ,μέσα από αδιάβλητες ,δημοκρατικές και σύμφωνα με το Καταστατικό του ,διαδικασίες.

 Πρόεδρος εξελέγει ο

ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μέλη του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου ,σύμφωνα με τις ψήφους που έλαβαν ,εξελέγησαν οι :

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ

ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΝΙΚΗ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΣΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΑΝΤΙΔΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΜΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι :

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΡΗΠΑΠΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Εκ του τοπικού Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam