Σύνδεσμος Ε.Ε : Διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές Εκλογές

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Πηγ'η φωτογραφίας:in.gr)

Άνοιξε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το Σύνδεσμο  Εθνικής Ενότητας.

Έλληνες πατριώτες από κάθε περιοχή της Πατρίδας,αποφασισμένοι να εκδιώξουν τους εκφραστές του ένοχου πολιτικού κατεστημένου που μας έφερε μέχρι εδώ αλλά και τα νέα υποκατάστατα του, δηλαδή τα “νέα” κόμματα που δημιουργούνται από τα ίδια άχρηστα, φθαρμένα και ακατάλληλα υλικά με μοναδικό σκοπό να γίνουν το ανάχωμα στη διαρροή των δύο μεγάλων κομμάτων, καταθέτουν τις υποψηφιότητες τους προκειμένου να αξιολογηθούν από την επιτροπή του κόμματος.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός σε όσα έχει διακηρύξει κατά καιρούς και κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες που του τάζουν σίγουρες και χωρίς κόπο βουλευτικές θέσεις, συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησε την 15η Αυγούστου στο Γουδή και ο οποίος έχει σαν κύριο στόχο μεταξύ άλλων, την τιμωρία όλων των υπευθύνων για την απώλεια της αξιοπιστίας της Πατρίδας και της υπερηφάνειας του Έλληνα και της Ελληνίδας.

Όσοι από τα μέλη μας έχουν απορίες σχετικά με τη διαδικασία η οποία θα συνεχίζεται μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών από την κυβέρνηση – μαριονέτα, μπορούν να επικοινωνούν με τα κεντρικά μας γραφεία ή με το Γ. Γραμματέα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κο Θεόδωρο Διαμάντη στα τηλέφωνα 211 182 6004 και 6944989376.

Εκ του Γραφείου Τύπου Πολιτικού Συμβουλίου

Συνδέσμου Ε.Ε Π.Ε Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam