Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Sokobanja (Servia)

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Sokobanja (Servia)

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Sokobanja (Servia)

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με τον «Αδελφοποιημένο» Δήμο Sokobanja της Σερβίας, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα Επίσημη Επίσκεψη Κλιμακίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Σερβικού Δήμου στο Νησί μας.

Η επίσκεψη – εργασίας ήταν σε συνέχεια των συναντήσεων του Α/Δημάρχου κ.Ευάγγελου Κεκάτου στη Σερβία, μετά από Πρόσκληση του Δημάρχου της Sokobanja  τον Ιούνιο του 2015 προς το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση.

Της Υποδοχής των Επισήμων επιμελήθηκε ο Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά  Δρ Βίκτωρ Ρουχωτάς, τον οποίον η Δημοτική Αρχή συγχαίρει και ευχαριστεί για την οργάνωση όλων των επαφών με Εκπροσώπους της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού, του Τουρισμού και των Επιχειρήσεων.

Ο κ.Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους ξένους Επίσημους και αφού τους προσέφερε συμβολικά δώρα, επιβεβαίωσε την επιθυμία της Δημοτικής Αρχής για περαιτέρω ανάπτυξη των επαφών μεταξύ των δύο Αδελφοποιημένων Δήμων.

Οι κ.κ.Επίσημοι εξέφρασαν  τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία και σύντομα, μέσω του κ.Ρουχωτά , θα αναπτυχθεί το επόμενο βήμα της Θεσμικής συνεργασίας, προς όφελος των δύο περιοχών.

email