Συνεργασία με τους συντελεστές του προγράμματος PlasticFreeIsland

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς

Ο Δήμος Κεφαλονιάς, πρωτοπόρος σε  δράσεις περιβαλλοντικές, θέτοντας τη βιο-οικονομία ως κυρίαρχη στρατηγική της πολιτικής του, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τους συντελεστές του προγράμματος PlasticFreeIsland.

Το PlasticFreeIsland, είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που φέρνει την Κεφαλονιά στο παγκόσμιο προσκήνιο, εφόσον εδώ θα εφαρμοστεί πιλοτικά ένα φιλόδοξο επιστημονικό – εκπαιδευτικό διεθνές πρόγραμμα, το οποίο στόχο έχει να απαλλάξει τις θάλασσές μας από τη μόλυνση που προκαλεί το πλαστικό μίας χρήσης.

Ελάτε όλοι, την Σάββατο 12 Ιουλίου και ώρα  8:30 μμ, στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην  Κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου, γνωρίστε τους συντελεστές του προγράμματος

  • Την PamLongobardi από το Πανεπιστήμιο της Ατλάντα και ιδρύτρια του Drifter’sProject, παγκοσμίως γνωστή για τη συνεισφορά της στον καθαρισμό και την προστασία των ακτών, καθώς και για τις εικαστικές της δημιουργίες!
  • Την DiannaKohen, συνιδρύτρια του PlasticPollutionCoalition, ο οποίος είναι ένας συνασπισμός πάνω από 300 οργανισμών παγκοσμίως, που αγωνίζεται για να σταματήσει τη μόλυνση από τα πλαστικά στο περιβάλλον.
  • Τον Κωνσταντινό Πρέντζα, συντονιστής του προγράμματος

Σας καλούμε να γίνετε μία και ένας από αυτούς που θα φτιάξουν ένα ομορφότερο μέλλον για τον κόσμο, με την Κεφαλονιά μας οδηγό

  Ο Α/δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού                          Ευάγγελος Κεκάτος

email