Στις 2 Ιουνίου ξανά στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο ορισμός εδρών ταξί

Taxi

Taxi

Διακόπηκε η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα επαναληφθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου, με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η διακοπή έγινε μετά από πολύωρη συζήτηση του θέματος, για τον ορισμό εδρών ταξί ανά Περιφερειακή Ενότητα και την τοποθέτηση εκπροσώπων όλων των σωματείων, πλην Ζακύνθου που απέστειλαν την ενιαία πρότασή τους γραπτά.

Η προσπάθεια των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου κινήθηκε στη βάση να μην εκδοθούν άλλες άδειες ταξί και με στοιχεία που παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιών της Π.Ι.Ν. Ανδρέας Πανδής.

Το σώμα αποφάσισε να αναβληθεί η απόφαση, για να δοθεί η ευκαιρία στους άμεσα ενδιαφερόμενους από την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, να συγκεράσουν τις απόψεις τους και να βρεθούν σημεία συμφωνίας.

Σημειώνεται ότι το σώμα αποδέχτηκε –καταρχήν- την πρόταση των ιδιοκτητών ταξί Ζακύνθου, για ενιαία έδρα, της Λευκάδας για 5 έδρες (σύμφωνα με την καποδιστριακή δομή), ενώ για την Κεφαλονιά υπήρξε θέμα με τα ταξί της Παλλικής.

Ωστόσο, η τελική απόφαση και για αυτές τις Π.Ε. θα ληφθεί στις 2 Ιουνίου, στην προσεχή συνεδρίαση του Π.Σ., που θα γίνει στην Κέρκυρα.

Φωτο από την Συνεδρίαση:

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam