Θ.Μιχαλάτος : Aυθαίρετα συμπεράσματα από τον κ. Ρουχωτά

Θ.Μιχαλάτος

Θ.Μιχαλάτος(Πηγή φωτογραφίας:2.bp.blogspot.com)

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο παρατηρήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον κ. Ρουχωτά να επαναλαμβάνεται και να βγάζει τα δικά του αυθαίρετα συμπεράσματα για το που οφείλεται το χρεωστικό άνοιγμα του πρώην Δήμου Λειβαθούς.

Αισθάνθηκε μάλιστα και την ανάγκη με δελτίο τύπου, που εξέδωσε την επόμενη μέρα, να επαναλάβει ακόμα μια φορά τα ίδια.

Αλήθεια γιατί τόσο μεγάλη εμμονή με το συγκεκριμένο Δήμο και τον κ. Μιχαλάτο?

Αλήθεια γιατί δεν μπορεί να περιμένει τα πορίσματα των ελέγχων που διενεργούνται στο Δήμο Λειβαθούς και μάλιστα από δύο διαφορετικά ελεγκτικά όργανα?

Αλήθεια γιατί, αφού θεωρεί ότι η διαχείριση του Δήμου Παλλικής κατά τη θητεία του ήταν άψογη, βγήκε εκτός εαυτού όταν έγινε αναφορά στο χρέος που ανέλαβε και στο χρέος που παρέδωσε?

Αλήθεια γιατί, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αντί να απαντήσει στο εάν τελικά ζημίωσε το Δήμο Παλλικής ή όχι, αναφέρει ότι ελέγχθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο?

Δεν μπορεί να κάνει υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί και ο αντίστοιχος έλεγχος στο Δήμο Λειβαθούς?

Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την εμμονή του?

Δεν θα πέσουμε στην παγίδα του κ. Ρουχωτά.

Θα αφήσουμε τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα να μας κρίνουν και να δώσουν τις απαντήσεις που ζητάει ο κ. Ρουχωτάς όπως και άλλοι συμπολίτες μας.

Μπορούμε όμως να τον διαβεβαιώσουμε ότι ανήκουμε στην κατηγορία των νοικοκυραίων και όχι των κλεφτών.

Ευχόμαστε να ισχύει το ίδιο και για αυτόν.

Και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν θα παρασυρθούμε σε ρητορείες και προπαντός δεν θα εμπλακούμε σε μικρότητες και προσωπικές εμπάθειες.

Θα συνεχίσουμε, αυτές τις δύσκολες ώρες, να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας και να δίνουμε λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

Θ.Μιχαλάτος

Δημοτικός Σύμβουλος

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam