Θ.Μιχαλάτος: Η ΔΕΥΑ παράγει έργο και αυτό οφείλεται στο προσωπικό της

Θ.Μιχαλάτος

Θ.Μιχαλάτος(Πηγή φωτογραφίας:2.bp.blogspot.com)

Μετά τα όσα λέχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Αυγούστου 2012, αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Η ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς αυτή τη στιγμή απασχολεί συνολικά 44 άτομα τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες υδροδότησης-αποχέτευσης, σε διοικητικό και τεχνικό κομμάτι, σε όλο το νησί.

Αν και η καλοκαιρινή περίοδος είναι πάντα δύσκολη, δεδομένου ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση  νερού  και τα αντλιοστάσια δουλεύουν σε οριακό σημείο, όλοι οι εργαζόμενοι και ιδίως τα εξωτερικά συνεργεία είναι 24 ώρες το 24ώρο σε ετοιμότητα και αφήνοντας στην άκρη τη σωματική τους κόπωση, τρέχουν από τη μια άκρη της Κεφαλονιάς στην άλλη για να αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές των δικτύων, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή υδροδότηση του νησιού μας

Μέσα από την καρδιά μου και ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση.

Θέλω να ευχαριστήσω  το Γενικό Διευθυντή που συντονίζει αποτελεσματικά την όλη προσπάθεια, τα παιδιά που δουλεύουν έξω  αδιαφορώντας για τις αντίξοες  καιρικές συνθήκες που επικρατούν, τους διοικητικούς υπαλλήλους που εξυπηρετούν τους καταναλωτές πάντα με προθυμία, τους σπουδαστές που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση και δίνουν το καλύτερο δυνατό εαυτό τους.

Για μένα δεν τίθεται θέμα αν η ΔΕΥΑ παράγει έργο. Η ΔΕΥΑ παράγει έργο και είναι πάντα σε επαγρύπνηση  και αυτό οφείλεται κυρίως  στο προσωπικό της.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam