Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Σωτήρη Κουρή στην Αμερική

Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Σωτήρη Κουρή στην Αμερική

Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Σωτήρη Κουρή στην Αμερική.

Θρίλερ είχαμε σήμερα το πρωί (βράδυ για τη Νέα Υόρκη) όταν το αεροπλάνο που μετέφερε τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σωτήρη Κουρή, στις Η.Π.Α. δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης λόγω κακοκαιρίας.

Εξαιτίας χιονοθύελλας, το αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω απο Long Island για περίπου μία ώρα και όταν τα καύσιμα άρχισαν να εξαντλούνται λόγω των επαναλαμβανόμενων προσπαθειών προσέγγισης, έφυγε για τον Καναδά και το αεροδρόμιο Trudeau, του Μόντρεαλ. Εκεί ανεφοδιάστηκε με καύσιμα και όταν υποχώρησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα επέστρεψε στη Νέα Υόρκη όπου και προσγειώθηκε στο JFK International Airport.

Ο Σωτήρης Κουρής επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη με αφορμή το 10ο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλονιτών και Ιθακησίων «Οδυσσεύς». Στην αμερικανική μεγαλούπολη βρίσκεται ήδη ο προϊστάμενος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, Αγησίλαος Κονιδάρης ενώ σήμερα αναμένονται στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, Ναπολέων Μαραβέγιας και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Ε. Κεκάτος.

email
Πηγή άρθρου: kefalonitikanea.gr