Το on line Κεφαλλονίτικο grocery store

Κεφαλληνών Γεύσεις

Κεφαλληνών Γεύσεις.

Οι μαγευτικές παραλίες του Μύρτου, της Αντισάμου,των Πετανών,τα μυστηριώδη σπήλαια της Μελισσάνης και της Δρογκαράτης, το γραφικό Φισκάρδο!

Λίκνο της Επτανησιακής παράδοσης των τεχνών και του πολιτισμού! Αλλά ,Κεφαλονιά είναι και οι άνθρωποι της! Φιλόξενοι, πολυμήχανοι, λίγο «τρελούτσικοι», με την δικοί τους αίσθηση του χιούμορ έμαθαν να επιβιώνουν και να προκόβουν στα πέρατα της γης όπου τους έφερε η ζωή με τα γυρίσματα της.
Αυτά συζητούσε μία παρέα από Κεφαλονίτες και επισκέπτες ένα καλοκαιρινό βράδυ σε παραλιακό ταβερνάκι υπό τους ήχους μαντολίνου και μελωδικής καντάδας. Ότι ο κεφαλονίτης αγαπά τον τόπο του και δεν τον βγάζει ποτέ από το μυαλό και την καρδιά του. Επιστρέφει πάντα και θέλει φεύγοντας να παίρνει μαζί του το άρωμα της πατρίδας του.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα! Να βρεθεί τρόπος ώστε να μπορούν οι Κεφαλονίτες αλλά και οι φίλοι της Κεφαλονιάς -όσο μακριά κι αν βρίσκονται- να γεύονται τις αγνές και παραδοσιακές γεύσεις του νησιού.

Δημιουργήσαμε μία ομάδα μικρών παραγωγών που ασχολούνται με αγροτικές καλλιέργειες χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικές μεθόδους. Οργανώσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα με το όνομα ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ και ανοίγουμε τις «πόρτες» του σε όλο τον κόσμο. Έτσι τα προϊόντα της κεφαλονίτικης γης θα μπορούν να ταξιδέψουν και να βρεθούν στο τραπέζι σας όπου και όποτε μας το ζητήσετε.

Αναζωογονήσαμε τους παλαιούς ελαιώνες και φυτέψαμε νέους στο ΚΤΗΜΑ ΣΠΑΘΗΣ με σύγχρονες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας για να παράγουμε έξτρα παρθένο λάδι με γεύση ανόθευτη και μοναδική.

Επίσης ο πλούσιος αμπελώνας της Κεφαλονιάς κατέχει περίοπτη θέση στο ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ. Οι τοπικοί παραγωγοί προσφέρουν την μοναδική και φίνα ρομπόλα που βρίσκεται στις κορυφαίες λίστες λευκών κρασιών από όλο τον κόσμο. Αλλά αναδεικνύουν και τις εξαιρετικές ποικιλίες σταφυλιών μοσχάτο, μοσχατέλα, τσαούσι, βοστυλίδι, μαυροδάφνη και άλλες.

Η πλούσια χλωρίδα του νησιού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αρωματικών φυτών και βοτάνων τα οποία συλλέγουμε στην εποχή τους από τις πλαγιές των βουνών μας.

Ο περήφανος Αίνος με την μοναδική στον κόσμο μαύρη ελάτη αλλά και τα άλλα βουνά του νησιού μας φιλοξενούν τις κυψέλες τοπικών μελισσοκόμων. Επιλέγουμε για εσάς εξαιρετικής ποιότητας μέλιαγνό και πλούσιο σε αρώματα.

Φίλοι της Κεφαλονιάς είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που επισκέπτεστε το ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ! Θέλουμε να μας ακολουθήσετε σε αυτό το γευστικό ταξίδι που σας προτείνουμε. Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε ζεστό ψωμί με προζύμι και λάδι κεφαλονίτικο, ριγανάδα και ένα ποτήρι ρομπόλαγια να ευφραίνεται η καρδιά και να ταξιδεύει ο νους!

email
Πηγή άρθρου: argiro.gr