Το ταξίδι των Kefalonistas προς την Ομηρική Ιθάκη τώρα αρχίζει

Kefalonistas

Kefalonistas.

Οι Kefalonistas ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν εθελοντικά στη δεντροφύτευση του Λιμενοβραχίονα με το παρακάτω κείμενο που έστειλαν στο KefaloniaToday.

Το KefaloniaToday Team τους εύχεται καλή επιτυχία στο μεγάλο τους ταξίδι προς την Ομηρική Ιθάκη, είτε αυτή είναι η σημερινή Ιθάκη μας, είτε η σημερινή Κεφαλλονιά μας.

Συγχαρητήρια σε όλους που μας χαρίσανε τον πολύτιμο χρόνο τους για μια ομορφότερη Κεφαλονιά. Εχθές, Κυριακή 27 Μαίου, ξεκινήσαμε μιά εθελοντική προσπάθεια που ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσει όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, για να κάνουμε την Κεφαλονιά μας καλύτερη.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχανε εθελοντικά στην δεντροφύτευση του Μπαστουνιού, μικρούς και μεγάλους, τους Beach Buddies αλλά και επίσης όσους βοηθήσαν με εθελοντική συνεισφορά υλικών-φυτών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γεράσιμο Λασκάρατο και τον Παντελή Νάκκα για τον συντονισμό και την καθοδήγηση τους.

Και μην ξεχνάτε πως και το μεγαλύτερο η μικρότερο ταξίδι ξεκινάει πάντα με το πρώτο βήμα…Ελπίζουμε το ταξίδι μας να είναι μεγάλο!”

Kefalonistas
email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam