Βανδαλισμοί στο Περιβαλλοντολογικό Κέντρου Κατελειού

Περιβαλλοντολογικό Κέντρου Κατελειού

Περιβαλλοντολογικό Κέντρου Κατελειού

Άγνωστοι βάνδαλοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο Περιβαλλοντολογικό Κέντρου του Κατελειού. Οι υπεύθυνοι του κέντρου που πήγαν να ανοίξουν το πρωί της Παρασκευής βρήκαν την πόρτα παραβιασμένη με λοστό.

Όλες  οι εξωτερικές πινακίδες του κέντρου είχαν αφαιρεθεί, ο εσωτερικός χώρος είχε βανδαλιστεί ενώ έλειπαν έγγραφα, βιβλία, ενημερωτικό υλικό ακόμη και τα διατηρημένα καβούκια των χελωνών.

Όλα τα μέλη, οι εθελοντές, οι υποστηρικτές του Κέντρου αλλά και οι κάτοικοι του χωριού είναι σοκαρισμένοι από αυτή την απρόσμενη και απαράδεκτη πράξη βίας.

Τα μέλη του Κέντρου παρόλα αυτά, κρατούν το κέντρο ανοικτό και ζητούν τη βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου.

Όσοι θέλουν να εκφράσουν την υποστήριξη προς το κέντρο αλλά και την ανησυχία τους για το περιστατικό, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα του κέντρου για περεταίρω πληροφορίες.

Τα ερωτήματα, πάντως, που δημιουργούνται είναι πολλά.Ποιοι και γιατί προχώρησαν σε αυτή την πράξη;Ποια συμφέροντα έχουν θιχτεί από τη λειτουργία του κέντρου;

Ποιοι  λειτουργούν με μεθόδους μαφίας απέναντι σε μία περιβαλλοντολογική οργάνωση όπου έχει επιδείξει σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια;

email
Πηγή άρθρου: kefalonitikanea.gr