Ζωντανή μετάδοση της συζήτησης για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Παγκεφαλληνιακό Συλλαλητήριο-ΤΕΙ

Παγκεφαλληνιακό Συλλαλητήριο-ΤΕΙ

Το σχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας που κατέθεσε το αρμόδιο Υπουργείο, αιφνιδίασε την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την τοπική μας κοινωνία.

Η ίδρυση σχολών Τ.Ε.Ι. στην Κεφαλονιά χαιρετίστηκε από όλους όταν αυτά ιδρύθηκαν και βρήκε αρωγούς ιδρύματα, όπως τη Γεωργική Σχολή και την εκάστοτε Τοπική Αυτοδιοίκηση όλων των βαθμίδων.

Τα αποτελέσματα αξιολογούνται ως θετικά. Σήμερα η προτεινόμενη κατάργηση τους οφείλει να μας βρει απέναντι σύσσωμους όλους τους Κεφαλλονίτες όπου γης.

Γι’ αυτό η Αδελφότητα Πειραιά προσκαλεί την Τετάρτη 20-2-2013 και ώρα 18:00 στα γραφεία της, όλους τους Συλλόγους των συμπατριωτών μας που λειτουργούν εκτός Κεφαλονιάς για να συζητήσουμε τους τρόπους παρέμβασης και αντίδρασης.

Στη συνάντηση μας θα γίνει εκτενής ενημέρωση από τη Διοικούσα Επιτροπή των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. Έχει προσκληθεί ο Υπουργός Παιδείας και Βουλευτής της Α’ Πειραιά, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και φορείς του Νομού μας.

Παρακολουθήστε ζωντανά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 την συνάντηση των συλλόγων των συμπατριωτών μας που θα σηζητήσουμε τους τρόπους παρέμβασης και αντίδρασης για το θέμα των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Στη συνάντηση θα γίνει εκτενής ενημέρωση από την Διοικούσα Επιτροπή των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. Έχει προσκληθεί ο Υπουργός Παιδείας και Βουλευτής της Α’ Πειραιά Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και φορείς του Νομού μας.

Παρακολουθήστε την Συνεδρίαση στπ παρακάτω λίνκ  http://www.kefalinontopos.gr

Πηγή άρθρου: kefalinontopos.gr