Ευχαριστίες από την κ. Στέλλα Βουτσινά

Ευχαριστίες από την κ. Στέλλα Βουτσινά

Ευχαριστίες από την κ. Στέλλα Βουτσινά

Πριν απ΄ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά , όλους τους συμπατριώτες, Κεφαλλονίτες και Θιακούς, που με τίμησαν με την επιλογή τους και με επανεξέλεξαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

Το ανανεωμένο Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογικές διαδικασίες της 26/4/2015, σηματοδοτεί μια νέα πορεία του ιστορικού μας συλλόγου. Το απόσταγμα της εμπειρίας των παλαιοτέρων συμβούλων και η συμμετοχή των νεοεκλεγέντων, δίνουν τον αέρα και την ελπίδα μιας φρέσκιας διοίκησης, με στόχο τη δράση για έργο ουσίας. Μιας διοίκησης που επιδιώκει να συσπειρώσει τα μέλη του συλλόγου και να του προσδώσει την πρέπουσα αίγλη,  ακολουθώντας με σεβασμό τα χνάρια των ιδρυτών του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση όλων αυτών είναι, τόσο η ορθολογισμένη οικονομική διαχείριση, η έλλειψη αυταρχισμού και υποκρισίας, η αποφυγή ιδιοτελών ενεργειών, όσο και η εργατικότητα, η εντιμότητα σε όλες τις εκφάνσεις, η ειλικρίνεια προς τα μέλη μας και προπάντων η σύμπνοια και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με πυξίδα όλα τα παραπάνω, ας κάνουμε μια νέα αρχή.!

Με Τιμή,

Στέλλα Βουτσινά

Αντιπρόεδρος Αδελφότητας Κεφαλλήνων

 και Ιθακησίων Πειραιά.

email