Η Κεφαληνιακή Αδελφότητα Νέας Υόρκης, τιμά τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο

Κεφαληνιακή Αδελφότητα Νέας Υόρκη

Κεφαληνιακή Αδελφότητα Νέας Υόρκης

Σε μια συγκινητικά ευγενική και εορταστική ατμόσφαιρα, με την συμμετοχή των Μελών και Φίλων της, η Κεφαλληνιακή Αδελφοτητα της Νέας Υόρκης, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, στο Queens , τίμησε τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην Τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς.

Ο κ.Κεκάτος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευγενική πρωτοβουλία και παρέλαβε την Τιμητική Πλακέτα ως εκπρόσωπος μιας συλλογικής προσπάθειας, που καταβάλουν με επιτυχία τόσο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης όσο και όλα τα Μέλη και οι Υπηρεσιακοί Παράγοντες της Δημοτικής Αρχής.

Ακολούθως έγινε μια διεξοδική συζήτηση για τις διεθνείς δράσεις της Τουριστικής πολιτικής του Νησιού και διευκρινιστηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους Απόδημους .

Επίσης έγιναν τα πρώτα στάδια προετοιμασίας των Εκδηλώσεων της Εβδομάδας των Αποδήμων που διοργανώνει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στο Νησί η Παγκόσμια Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο.

Στη συνέχεια ο κ.Κεκάτος μεταβαίνει στο Miami που συμμετέχει για πέμπτη συνεχή χρόνια στις εργασίες προώθησης της Κεφαλονιάς ως προορισμού Κρουαζιέρας στην διεθνή Έκθεσή Seatrade.

Τέλος ο κ.Κεκάτος θα συμμετάσχει στις Εκδηλώσεις του Συλλόγου Κέφαλος – Φλώριδας και θα έχει συνεργασία με τον Πρόεδρο της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Κεφαλληνων και Ιθακησίων “Οδυσσεύς”, στην Tampa Florida κ.Διονύση Βλάχο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στον κ.Κώστα Βαγγελατο , κ.Γεράσιμο Στεφανίτση , κ. Αγγελική Χιόνη και κ.Διονύση Βλάχο που επιμελήθηκαν των Εκδηλώσεων αλλά και όσους τις τίμησαν με την παρουσία τους.

an.jpg

email