Βραδιά Disco απο τον Σύλλογο Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης

Disco night

Οι Κεφαλλονίτες της Αργυρούπολης και των Νότιων Προαστίων διασκέδασαν με τραγούδια μιας άλλη εποχής.

Οι Κεφαλλονίτες της Αργυρούπολης και των Νότιων Προαστίων διασκέδασαν με τραγούδια μιας άλλη εποχής. Ήταν επιτυχημένη η εκδήλωση του Συλλόγου, που για πρώτη φορά διοργάνωσε Party την κυριακή 29 Ιανουαρίου  σε Disco αναβιώνοντας την πρώτη Disco  “Rainbow” που υπήρχε στην Κεφαλονιά την δεκαετία του 80.

Οι χορευτικές φιγούρες, το πείραγμα και το κέφι κράτησαν για αρκετή ώρα κάτω από τα έντονα φωτορυθμικά και την υπέροχη μουσική. Για άλλη μια φορά οι Κεφαλλονίτες δώσαμε το παρόν σε μια διαφορετική βραδιά αποδεικνύοντας ότι εκτός από Μπάλο και Δειβαράτικο κατέχουμε καλά και τους μοντέρνους χορούς.

Κοντά μας ήταν και οι συμπατριώτες μας κύριος Γιάννης Κωνσταντάτος( επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης), ο κύριος Παύλος Παπαδάτος, και ο κύριος Βαγγέλης Σκλαβούνος (Γεν. Γραμματέας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακήσιων Πειραιά.)

Στο τέλος της βραδιάς τα μέλη του ΔΣ και οι φίλοι της “RAINBOW” μετά το αίτημα όλων υποσχεθήκαν την διοργάνωση παρόμοιας βραδιάς στο μέλλον με περισσότερες εκπλήξεις και διαγωνισμούς.