Ανακοίνωση από το Κίνημα Ακομμάτιστων Πολιτών

Κινήματα

Κινήματα

Μέχρι πριν 2-3 δεκαετίες η κατάκτηση των κρατών από τον επίδοξο παγκόσμιο κατακτητή γινότανε με τα όπλα .

Ο επιτιθέμενος με στρατό εισέβαλε στις χώρες και υποδούλωνε τους κατοίκους και έκανε δική ου την γη και όλη την περιουσία της κάθε χώρας.

Βέβαια με αυτόν τον τρόπο επειδή η κατάκτηση δεν ήταν νόμιμη , είχαμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα την απελευθέρωση της χώρας επειδή ξεσηκωνόταν ο λαός . Η κατάκτηση με τα όπλα είχε πάντα ημερομηνία λήξης και γι αυτό σκέφτηκαν και άρχισαν να εφαρμόζουν τον τρόπο που θα κατακτούσαν τις χώρες νόμιμα και δια παντός .

Αυτός ο τρόπος είναι το χρέος .

Δημιουργούν ψεύτικο χρέος , εξαγοράζοντας τους διαχειριστές της εξουσίας των χωρών που θέλουν να κατακτήσουν και για την εξόφληση του χρέους μεταβιβάζεται πρώτα η κρατική περιουσία με συμβόλαια νόμιμα στους ξένους κατακτητές και μετά η ιδιωτική που την φορτώνουν με φόρους που δεν μπορούν να πληρωθούν .

Έτσι λοιπόν εκτός από τις υπερτιμολογήσεις που έγιναν μίζες σε όλα τα σκάνδαλα , την χαριστική βολή που εκτοξεύει το χρέος την έκαναν με τον ακόλουθο τρόπο :

Με τον νόμο N3723 9/12/2008 ( άρθρα 2, 3, 4, 5 ) επί Κ. Καραμανλή δόθηκαν εγγυήσεις κατ αρχήν στις τράπεζες 23 δις αποκλειστικά για χορήγηση στεγαστικών δανείων , κεφάλαια κινήσεως στις μικρομεεσαιες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας . Μετά ο Γ. Παπανδρέου έδωσε 163 δις για τον ίδιο λόγο και τέλος τον Μάρτιο και Απρίλιο του 1012 οι κυβερνήσεις συνεργασίας έδωσαν ακόμα 70 δις .

Έχουν δώσει λοιπόν στις τράπεζες 233 δις ευρώ , ( δηλαδή όσες είναι οι συνολικές δαπάνες του κράτους σε 4,5 χρόνια ),

Το κράτος δεν έβαλε απλά την υπογραφή του σαν εγγυητής, αλλά έκδωσε και έδωσε ομόλογα ΑΑ τα ανωτέρω ποσά στις τράπεζες και αυτές τα έδωσαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Πήραν δάνειο σε μετρητά με 1% επιτόκιο .

Αντί όμως να ρίξουν τα λεφτά στην αγορά τα « έβαλαν στην τσέπη » . (υπεξαίρεση ? ) Όμως από την αρχή είχαν κανονίσει αυτά τα λεφτά να μην τα πληρώσουν οι τράπεζες και να λειπουν στο δημόσιο χρέος να τα πληρώσει ο κόσμος με φόρους που θα βάλουν .

Το λένε όλες οι υπουργικές αποφάσεις στην τελευταία τους παράγραφο ότι …αν δεν πληρώσουν )ΐ τράπεζες, τότε το ποσόν του ομολόγου θα μπει ?το Δημόσιο χρέος .. δηλαδή θα τα ιλη ρώσου με εμείς και οι οποίες υπουργικές αποφάσεις είναι σε ΦΕΚ .

Δηλαδή απάτη σε βάρος μας από την αρχή .

Έχουν δώσει λοιπόν στις τράπεζες εγγυήσεις 233 δις ευρώ , δηλαδή όσες είναι οι συνολικές δαπάνες του κράτους σε 4,5 χρόνια ), από τα οποία τα πρώτα 23 δις μπήκαν στο δημόσιο χρέος στις 30/6/2012 και επιβάλουν από εμάς να τα πληρώσουμε τώρα , βάζοντας τους τελευταίους φόρους και κόβοντας μισθούς συντάξεις κοινωνικές παροχές κλπ.

Τα επόμενα 45 δις λήγουν στο 2013 και τα υπόλοιπα 165 δις λήγουν στο 2014 και 2015 και θα πάρουν επιπλέον μέτρα-φόρους και επειδή δεν θα έχουμε να τα πληρώσουμε θα κατασχέσουν την ακίνητη περιουσία .

Για να επιστρέψουν αυτά τα λεφτά στο κράτος και να μας αποζημιώσουν για την απάτη που  έστησαν από την αρχή σε βάρος μας τους κάνουμε συλλογική Αγωγή πκαι ταυτόχρονα Ασφαλιστικά Μέτρα ι να μπλοκάρουμε τα περιουσιακά στοιχεία μέχρι να τελεσιδικίσει η αγωγή . Ταυτόχρονα ζητάμε να παγώσουν τα δάνεια και οι δικαστικές ενέργειες από πλευράς Τραπεζών σε όσους έχουν δάνεια .

Στρεφόμαστε εναντίον των τραπεζών σαν νομικά πρόσωπα και ατομικά στην περιουσία του καθενός, στα μέλη του Δ.Σ. των τραπεζών , των Υπουργών Οικονομικών, των αρχηγών ον κομμάτων, των Προέδρων της Βουλής και Δημοκρατίας, των δυο υπηρεσιακών πρωθυπουργών και του Προβόπουλου , που όλοι έχουν ενημερωθεί δυο φορές με εξώδικα ιι πρωτόκολλα και σιωπούν γιατί είναι στο κόλπο .

Ελάτε να συμμετάσχετε και εσείς υπογράφοντας το ΕΞΩΔΙΚΟ κατά των τραπεζών .

Επίσης ζητάμε από τους εφοριακούς να μην εκτελέσουν τις παράνομες και ντισυνταγματικές εντολές για κατάσχεση και πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων ων φορολογουμένων, εξαιτίας των παράνομων φόρων που επιβάλλει η κατοχική :πτά κομματική συγκυβέρνηση .

Επειδή λοιπόν ο νόμος 3528/2007 που ρυθμίζει τα δικαιώματα τις υποχρεώσεις και την Αστική Ευθύνη των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρει:

Αρθρο 24

Ο δημόσιος υπάλληλος ( και ο εφοριακός ) είναι εκτελεστής της θέλησης του Κράτους, υπηρετεί μόνο το Λαό και οφείλει πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα <:αι τη Δημοκρατία και Αρθρο 25 :

1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και ττι νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών

3. Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική ή παράνοιιη. ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή

Για αυτό λοιπόν αν δεν εφαρμόσουν τον νόμο που τους διατάζει και μας προξενήσουν ζημιά θα στραφούμε εναντίον τους και θα ζητήσουμε αποζημίωση .

Τους ενημερώνουμε με ΕΞΩΔΙΚΟ, τους αποδεικνύουμε τις παράνομες εντολές των ανωτέρων τους και τους καλούμε να πράξουν αυτό που τους λέει ο νόμος .

Ζητήστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την εφορία και τις τpάπεCεc . Κως θα αντιιιετωπίσετε τις διαταγές πληρωμής και να παραλάβετε τα ανωτέρω εξώδικα.

ΚΙΝΗΜΑ  ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

210 56 96 014 – 210 56 96 015

ιστολόγιο antistasitora.blogspot.com 

email