Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δημοτικοί Υπάλληλοι

Δημοτικοί Υπάλληλοι

ΘΕΜΑ :  Σχετικά με την καταγγελία του ΚΚΕ  για  το ρόλο  του συλλόγου στην  δήθεν καταστρατήγηση των  δικαιωμάτων των εργαζομένων από την Δημοτική Αρχή .

Με αφορμή την αρ168/15 απόφαση του ΔΣ που αφορά τον καθορισμό ωραρίου εργασίας σε 12 ωρη βάση των υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς  , ο κ. Γκισγκίνης  με κλιμάκιο του ΚΚΕ , κατά την προεκλογική επίσκεψή τους    στο χώρο του ΞΕΝΙΑ ,που στεγάζονται  δημοτικές  υπηρεσίες , για να  μιλήσουν στους εργαζόμενους κατηγόρησαν τον  Πρόεδρο του Συλλόγου  Γιάννη  Μικελάτο   που ήταν παρών , ότι  δίνουμε ανοχή στη Δημοτική Αρχή και  λαμβάνει αποφάσεις  με τις ευλογίες του Συλλόγου μας   , « Το νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό» όπως μας  αποκαλεί.  Δηλώνουμε ότι ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης δεν ανήκει σε καμιά κομματική παράταξη , δεν επηρεάζεται από  κανέναν και το μοναδικό κόμμα που προσπαθεί να χρωματίσει το Σύλλογο είναι το ΚΚΕ.

Ενημερώνουμε ξανά  τους συναδέλφους ότι η καταγγελία του ΚΚΕ είναι ψευδής  και το θέμα που αφορά  την προαναφερόμενη απόφαση   είναι καθαρά διαδικαστικό, σύμφωνα με την νομοθεσία (άρθρο 36 Ν 3584/2007 ) , με την ρητή διευκρίνιση ότι δε θα θίγει το νομικό καθεστώς του ωραρίου και του πενθημέρου.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Ιωάννης  Μικελάτος                          Σταματούλα   Τσιμάρα