Ανακοινώσεις από τους Εθελοντές Σαμαρείτες Κεφαλονιάς

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών

Σε τοπική ηλεκτρονική σελίδα ενημέρωσης δημοσιεύθηκε άρθρο το οποίο υπογράφει αρθρογράφος με ψευδώνυμο στο οποίο αναφέρει ότι έχει χαθεί ένα ασθενοφόρο το οποίο έχει δωρηθεί στους Σαμαρείτες.

Παρ΄ολο που στείλαμε αμέσως απάντηση, δυστυχώς δεν έχει δημοσιευθεί ως θα όφειλε ο αρθρογράφος να πράξει, έτσι ώστε να υπάρξει ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Η απάντηση μας είναι η ακόλουθη:

Στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κεφαλληνίας, δεν έχει δωρηθεί ποτέ και κανένα ασθενοφόρο από καμία οργάνωση η σύλλογο.

Θα ήταν ευτυχές αν προσπαθούσατε να τύχουμε κάποιας δωρεάς ώστε εμείς με τις κόκκινες στολές – όπως πολύ σωστά αναφέρετε – οι οποίοι προσπαθούμε να είμαστε σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις – όπως πάλι σωστά αναφέρετε – να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους συνανθρώπους μας, με καλύτερο εξοπλισμό που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Eπίσης

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κεφαλληνίας, ευχαριστούμε θερμά την κα Βίκυ Λουκάτου, η οποία εις μνήμη του πατέρα της αείμνηστου κου Γιαννάκη Λουκάτου, μας προσέφερε ένα διαγνωστικό οξύμετρο, εξαιρετικά χρήσιμου και πολύτιμου για εμάς εξοπλισμού.

Χαράλαμπος Μοσχόπουλος

Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας

email