Ανοιχτή Συνάντηση Διαλόγου με θέμα: «Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης»

Η Κίνηση «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

Η Κίνηση «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ.

Η Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ σας προσκαλεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. στο κτίριο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε Ανοιχτή Συνάντηση Διαλόγου με θέμα: ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και συνομιλητές:την Ελένη Κονιδάρη, Ψυχολόγο και Εκπροσώπους Κινήσεων & Πρωτοβουλιών Πολιτών

Η εισήγηση, σε συνδυασμό με την προβολή βίντεο και τις σύντομες παρεμβάσεις των εκπροσώπων θα λειτουργήσουν ως έναυσμα για την ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Έρη Κρεμμύδα.

Η Ανοιχτή Συνάντηση είναι η δεύτερη του κύκλου με γενικό τίτλο: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ, που έχει στόχο να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο σε θέματα που σχετίζονται με τις εκφάνσεις και επιδράσεις της κρίσης στον χώρο της οικονομίας, της κοινωνίας, της παιδείας, της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν και θα διαμορφωθούν συλλογικές δράσεις και αποφασιστικές παρεμβάσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για:

  • νέες δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
  • την συνεργασία των Κινήσεων & Πρωτοβουλιών,
  • το συντονισμό των δράσεων τους, καθώς και
  • την από κοινού προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των συμπολιτών μας.

Η είσοδος και η συμμετοχή στη συζήτηση είναι ελεύθερη για όλους και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Η πρόσβαση στον χώρο του ΤΕΙ γίνεται από την παραλιακή λεωφόρο (πύλη ΤΕΙ δίπλα στο super market «Βερόπουλος»).

Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

Facebook: facebook.com/dia.logos.drasi

Web-Site: www.dia-logos-drasi.org