Άννα Πολλάτου: Τι έδειξε το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για το θανατηφόρο τροχαίο

Άννα Πολλάτου

Άννα Πολλάτου

Ήταν στις 17 Μαΐου του 2014 όταν η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Άννα Πολλάτου είχε χάσει την ζωή της σε αυτοκινητιστικό.

Δύο χρόνια μετά ο δικηγόρος της οικογένειας Πολλάτου, Γιάννης Μαρακάκης έχει στα χέρια του το πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος που κόστισαν την ζωή στην μόλις 31 ετών Άννα.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας μετά από μακροχρόνια έρευνα έκανε τις ίδιες διαπιστώσεις με τους ανεξάρτητους πραγματογνώμονες της Τροχαίας. Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε «παντελής έλλειψη παθητικής ασφάλειας» και «το οποίο τελικά αποδείχτηκε πως με μία πολύ απλή σύγκρουση, που έγινε με πολύ λίγα χιλιόμετρα, ήτανε μία ωρολογιακή βόμβα που έσκασε στα χέρια της οδηγού».

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το 2014 όταν η Άννα Πολλάτου κατευθυνόταν προς την Κεφαλλονιά προκειμένου να ψηφίσει στις εκλογές. Τότε ήταν υποψήφιος ο αδερφός της.

Άννα Πολλάτου

«Προκλήθηκε μία σύγκρουση με ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα επίσης με λίγα χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μία σύγκρουση με την πλάτη το όχημα της Άννας.

Άννα Πολλάτου

Και ενώ φορούσε ζώνη θα περίμενε κανείς να έχει μια φυσιολογική κατάληξη το αυτοκίνητο με υλικές ζημιές. Τελικώς, αυτό που συνέβη ήταν να ξηλωθεί όλο το ταμπλό και να εισχωρήσει κατά μισό μέτρο μέσα στη καμπίνα», είπε ο κ. Μαρακάκης και προανήγγειλε ότι η οικογένεια θα αναζητήσει ποινικές και αστικές ευθύνες.

Άννα Πολλάτου

«Η οικογένεια μάζεψε τα κομμάτια της. Έριχναν ο ένας στον άλλο πολύ αγάπη και πλέον είναι έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για την τιμή της και για να ηρεμήσει η ψυχή της».

email
Πηγή άρθρου: koolnews.gr