Απάντηση του Σ. Αλεβιζόπουλου στο Σύλλογο Κατελειού

Σπύρος Αλεβιζόπουλος

Σπύρος Αλεβιζόπουλος

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον Σύλλογο Κατελειού με όσα αναφέρει στην ανακοίνωση για το site, και όσα μας….διδάσκει, το πώς δηλαδή, θα κάνουμε υπεύθυνη δημοσιογραφία.

Μάλλον, θα  θέλουν οτιδήποτε αναφέρεται για το Σύλλογο να το …λογοκρίνουμε και δεύτερον θα πρέπει να διαθέτουμε ειδική υπηρεσία από συνταξιούχους αστυνομικούς μιας και δεν έχουμε τη δυνατότητα να προσλάβουμε “σεκιούριτη”, για να ψάχνουμε αν πράγματι όποιος υπογράφει τα άρθρα που μας στέλνει είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Περίεργα πράγματα πρεσβεύουν οι κυρίες και οι κύριοι του Συλλόγου Κατελειού.  Έτσι όπως τίθεται ο τίτλος της ανακοίνωσης λες και το άρθρο το έγραψε η ιστοσελίδα, παραπλανητικό πέρα για πέρα και συκοφαντικό.

Να θυμίσω στην κυρία Πρόεδρο ότι ήμουν ο μόνος που τους υποστήριξα αλλά και τους υποστηρίζω εδώ και κάμποσα χρόνια.

Εκτός αν αυτή η οργή εκπορεύεται και κατευθύνεται από κάπου αλλού, και θα είμαι συγκεκριμένος, από τον Δικηγόρο τους τον Νίκο Ανουσάκη.

Σπύρος Αλεβιζόπουλος

Μπορείτε να διαβάστε την καταγγελία του Συλλόγου Κατελειού στο http://www.kefaloniatoday.com/2012/08/27/apantisi-sillogou-kateliou-se-sikofantiko-dimosievma-istoselidas.html

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team