Αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών λόγω αθλιότητας του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

 Δ.Α.Κ.

Δ.Α.Κ.

«Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που σταματάω το ποδόσφαιρο είναι οι αγωνιστικοί χώροι που υπάρχουν στο νησί μας.

Αν δεν υπάρχουν υγιείς χώροι δεν θα υπάρχει υγιές ποδόσφαιρο για το νησί μας».

Ευχαριστώ

Μάκης Δίλαλος

Ποδοσφαιριστής Φωκάτων

Είναι αμαρτία για τους αθλητές να αγωνίζονται σε ένα τόσο άθλιο γήπεδο όπως είναι το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα ήθελα να αγωνιστώ και πάλι στο νησί μου, αλλά όχι σε αυτές τις τόσο άθλιες εγκαταστάσεις.

Ο χλοοτάπητας του γηπέδου στο Αργοστόλι έχει φθαρεί και με τις βροχές το χειμώνα φουσκώνει το γήπεδο σε πολλά σημεία λες και ρίχνεις μαγιά σε κέικ.

Καλό θα είναι και άλλοι αθλητές να επέμβουν και να τονίσουν πως πλέον δεν προβλέπεται αυτός ο άθλιος αγωνιστικός χώρος για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση

Σταύρος Μοντεσάντος

Στη ζωή είναι άσχημο και πολύ επώδυνο να παίρνεις μία απόφαση κατά την οποία συγκρούονται το μυαλό με τη καρδιά.

Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας μας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στην ομάδα των Διλινάτων που την αγαπήσαμε και δώσαμε κάθε ικμάδα των μικρών μας δυνάμεων για να φτιάξουμε κάτι καλό και να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε από μικρά παιδιά.

Σαν συμπαράσταση στους συναθλητές μας, γιατί όλοι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό λογίζονται ως συναθλητές, οι οποίοι αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα εξαιτίας του τραγικού αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου δηλώνουμε και εμείς την έμπρακτη συμπαράσταση μας σε αυτούς μη κατεβαίνοντας στους φετινούς αγώνες της περιόδου 2015 -2016.

Ελπίζουμε να ακουστεί η φωνή μας από τους ιθύνοντες με την σκέψη σε ένα καλύτερο γήπεδο όπως αξίζει στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο…

Ευχαριστούμε

Καλλιντερης Βαγγελης

Καλλιακουδας Γεωργιος

Μετά τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του αθλητισμού και εμείς με την σειρά μας δηλώνουμε την αποχή μας από το γήπεδο Αργοστολίου. Είναι πολύ λυπηρή η όλη κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε άλλο την σωματική μας ακεραιότητα. Ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή λύση.

Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές

Έρι Ντόκο, Σωτήρης Χρήστο, Φωκάτα

Φιοράντο Αλιάι, Διλινάτα

email