ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΗ: Συνάντηση διαλόγου με θέμα την Οικονομία

Η Κίνηση «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

Η Κίνηση «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ.

Η Ανοιχτή Συνάντηση είναι η πρώτη του κύκλου με γενικό τίτλο: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ, που έχει στόχο να ανοίξει δημιουργικό διάλογο σε θέματα που σχετίζονται με τις εκφάνσεις και επιδράσεις της κρίσης στον χώρο της οικονομίας, της κοινωνίας, της παιδείας, της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν, πιστεύουμε, συλλογικές δράσεις της κοινωνίας των πολιτών. Στο πλαίσιο της συνάντησης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα θέματα προβληματισμού και τους στόχους της Κίνησης.

Η Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ εγκαινίασε ήδη τη δράση της με τη λειτουργία, σε εθελοντική βάση, Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. στην Αίθουσα Β02 του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε Ανοιχτή Συνάντηση Διαλόγου με θέμα:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ και συνομιλητές τους:

Άννα Μινέτου, Ιστορικό

Γιώργο Κρεμμύδα, Φυσιολόγο

Ηρακλή Πλιάκη, Οικονομολόγο

Οι τρεις σύντομες εισηγήσεις, σε συνδυασμό με την προβολή βίντεο, θα λειτουργήσουν ως έναυσμα για την ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Νικόλαος Λάσκαρης.

Η είσοδος και η συμμετοχή στη συζήτηση είναι ελεύθερη για όλους και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Η πρόσβαση στον χώρο του ΤΕΙ γίνεται από την παραλιακή λεωφόρο (πύλη ΤΕΙ δίπλα στο super market «Βερόπουλος»).

Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

Email: dialogosdrasi [at] kefalonialive [dot] gr

Facebook: facebook.com/dia.logos.drasi

Web-Site: www.esto.gr

Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

email