Δωρεάν ηλεκτρονική προβολή επιχειρήσεων

Ε-ργαλείο προβολής

Ε-ργαλείο προβολής

Τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου στο διαδίκτυο, του Breakthrough Greece, με στόχο την προβολή των δυναμικών, εξωστρεφών και καινοτόμων ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές, ανακοίνωσε την Τρίτη το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης, δίνεται η δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να προβληθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου, καθώς η νέα πλατφόρμα Breakthrough Greece (http://www.breakthroughgreece.grθα προβληθεί τόσο μέσω των οργανισμών με τους οποίους συνεργάζεται το Επιμελητήριο όσο και μέσω του δικτύου των περίπου 100 διμερών αμερικανικών επιμελητηρίων που υπάρχουν σε χώρες ανά τον κόσμο.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να προβληθεί προς τα έξω, η νέα εικόνα της Ελλάδας, που καινοτομεί, επιχειρεί, παράγει, αναπτύσσεται και κυρίως εξάγει τόνισε ο κ. Γραμματίδης.

Όπως ανέφερε ο Ηλίας Σπυρτούνιας, γενικός διευθυντής του Επιμελητηρίου, η προβολή των ελληνικών εταιρειών μέσω της νέας ιστοσελίδας θα γίνεται χωρίς κανένα κόστος, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχονται και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη διαδικτυακή παρουσίασή τους. Ήδη έχουν καταχωρηθεί περισσότερες από 10 εταιρίες ενώ στόχος είναι μέσω της επικοινωνιακής προβολής του Breakthrough Greece ο αριθμός των εταιριών να αυξάνεται συνεχώς.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις ελληνικές επιχειρήσεις που είναι εξωστρεφείς, παρουσιάζουν δυναμισμό και ανάπτυξη και αποφασιστικότητα να επεκταθούν και να κατακτήσουν και ξένες αγορές.

Πηγή άρθρου: nooz.gr