Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμο Κεφαλονιάς

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς άλλη μια φορά, για την παραχώρηση χώρου στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου , για την πραγματοποίηση καλοκαιρινού παζαριού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού μας Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού», από 6 έως 13 Αυγούστου 2013, καθώς και για την όμορφη φιλοξενία στα Ξενοδοχεία του νησιού σας.

Χάρη σε εσάς, τους συμπαραστάτες μας σε όλη την Ελλάδα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει επιτύχει από το 1997 να παρέχει καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αποτελεσματικά και ποιοτικά υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στη χώρα μας.

Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, τα δικά μας παιδιά, καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το ευρύ δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια ενώσαμε τις δυνάμεις μας και μαζί τα καταφέραμε!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στη χώρα μας. Η αναγνώριση του έργου που επιτελούμε, έχει οδηγήσει στη διεθνή καταξίωσή και την ενεργό συμμετοχή σε σημαντικές πρωτοβουλίες πέρα από τα σύνορά μας.

Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτέ και που τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, ευχόμαστε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια! Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!

Γιατί … «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες του είστε εσείς!

Σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Γιαννόπουλος

Πρόεδρος

email