Από την συμμετοχή του Κ.Ευαγγελάτου στην Έκθεση της ART WAY

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΑΜΕΝΤΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΔΗΣ

Πετμεζάς-Αμέντα-Ευαγγελάτος-Σαρδής

Με τη συμμετοχή 20 εικαστικών καλλιτεχνών συνεργατών της η ART WAY διοργάνωσε ομαδική έκθεση στην Αίθουσα τέχνης του JKolonaki, πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20 στο Κολωνάκι. Οι συμμετέχοντες ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες, φωτογράφοι είχαν λάβει μέρος και στην έκθεση που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία τις ημέρες του Πάσχα στο Κτίριο Δημητρακόπουλου στην Παροικιά της Πάρου. Τη βραδιά των εορταστικών εγκαινίων στο Κολωνάκι δόθηκαν στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες τιμητικά διπλώματα- έπαινοι.

Ο υπεύθυνος Γιώργος Σάρδης ανέφερε στην εκδήλωση: Η ART WAY ανανεώνεται και εξελίσσεται παραμένοντας σταθερή στους αρχικούς στόχους της για προβολή της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής, χαρτογραφώντας τα τελευταία χρόνια, την ανεξάρτητη καλλιτεχνική σκηνή παρουσιάζοντας καλλιτέχνες νέους και ταλαντούχους, αλλά και παρουσίαση των βραβευμένων τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό εικαστικών, παρέα με πρωτοεμφανιζόμενους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες.

Η ΥΠ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΔΗ, Ο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ

Στη συνέχεια απένειμε τους επαίνους αρχίζοντας από τον εικαστικό Κώστα Ευαγγελάτο, τονίζοντας τη θετική συμβολή του στην καλλιτεχνική επιτυχία των εκθέσεων και τον ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά για τη θεωρητική του υποστήριξη. Ακολούθησε κοκτέιλ με ζωντανή μουσική. Στην έκθεση συμμετέχουν οι:

ΑLΕXIS, ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΜΕΝΤΑ ΔΟΡΩΘΕΑ, ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, BAΦΕΙΑΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΓΚΑΖΙΑΝΗ ΜΑΙΡΗ,ΔΕΔΕΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ, ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗ ΝΙΝΑ, DIETER WALLERT, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΖΑΡΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΑΓΙΑΣ, ΚΑΜΠΡΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΜΠΥΛΗ ΘΕΟΔΩΣΙΑ, ΚΑΡΙΟΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΑΡΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑΝΑ,

ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΑΛΑΧΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, TΙΓΚΑ ΕΛΕΝΗ.

ΔΩΡΟΘΕΑ ΑΜΕΝΤΑ, ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΡΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Μαίου 2013.

Είσοδος ελεύθερη.

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΑΜΕΝΤΑ

J.KΟΛΟΝΑΚΙ ART BAR RESTAURANT.τηλ.210-3644874