Απονομή Πτυχίων Αποφοίτησης του Εντατικού Σεμιναρίου της Ιατρικής Σχολής

Aπονομή πλακέτας

Aπονομή πλακέτας

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εργασίες του 2ου Εντατικού Σεμιναρίου με θέμα «Διαχείριση Θυμάτων Καταστροφών», που οργανώθηκε στην Κεφαλονιά, από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΠΜΣ Διεθνής Ιατρική – Διαχείριση Κρίσεων Υγείας).

Το απόγευμα της ιδίας μέρας στην Κεντρική Αίθουσα της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης στο Αργοστόλι οργανώθηκε η Εκδήλωση Αποφοίτησης ,την οποίαν τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες από την Επιστημονική κοινότητα και πλήθος κόσμου.

Ο Καθ.Γ.Λέκκας, παρουσίασε εκλαϊκευμένη διάλεξη με θέμα «Κεφαλονιά : Η Μούσα του Εγκέλαδου», όπου τόνισε τη σημαντικότητα της προετοιμασίας της Πολιτείας και της εκπαίδευσης των πολιτών σε θέματα αντιμετώπισης των Σεισμών.

Ακολούθως ο Καθ.Θ.Ροζενμπέργκ, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και συνεργάστηκαν για την επιτυχή ολοκλήρωση του εβδομαδιαίου εντατικού Σεμιναρίου, παρέδωσε Τιμητικά Διπλώματα και Πτυχία Συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Α.Παρίσης, αφού προσέφερε Τιμητικές Πλακέτες στους Επίσημους Καλεσμένους και ευχαρίστησε για τη διεξαγωγή του Σεμιναρίου στο Νησί, διαβεβαίωσε τον κ.Ρόζενμπεργκ,ότι η Κεφαλονιά με τον ιστορικό παλαιό Οικισμό των Φάρσων και τις εγκαταστάσεις της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει τις δυνατότητες και τη διάθεση να αναπτύξει τη Μόνιμη Βάση Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Διαχείρισης Κρίσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τέλος, η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με Συναυλία της Παιδικής Μαντολινάτας της ΚΕΔΗΚΕ του Δήμου Κεφαλονιάς υπο τη Διεύθυνση του Μαέστρου κ.Δ.Παγουλάτου.

Τη Μαντολινάτα πλαισίωσαν οι Μουσικοί : Στ.Χιόνη, Γιαν.Χιόνης, Καλ.Βουτσινά, Γερ.Μινέτος και Σοφ.Σταθάτου στα Μαντολίνα και οι : Χρ.Λουκάτου και Σωτ.Λαγγούση στις Κιθάρες.

Την οργανωτική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

email