Αstor Piazzola στο Βοτανικό κήπο Κεφαλλονιάς στις 5 Αυγούστου

Συναυλία με έργα Astor Piazzolla στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς

Συναυλία με έργα Astor Piazzolla στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς.

Δώδεκα σπουδαίοι σολίστ της κλασικής μουσικής συναντιούνται για πρώτη φορά σε ένα ραντεβού με το Nuevo Tango του Astor Piazzolla. Μουσικές με έντονα στοιχεία του αργεντίνικου tango και της  jazz, σε δυνατούς δεξιοτεχνικούς συνδυασμούς, θα παρουσιαστούν στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς, στο Αργοστόλι.

Ο Astor Piazzolla είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις δυνατές συγκινήσεις που προσέφερε με το tango του.  Το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να βιώσει τη μοναδική εμπειρία της μουσικής του ήδη από την κοινή εμφάνιση με τον Μάνο Χατζιδάκι στη δεκαετία του 90.

Τώρα, μουσικοί με σπουδαία καλλιτεχνική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μπαίνουν σε ένα ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι:  Ζερμπίνος, Ναστάζα, Λύκος, Καπογιάννης, Πλατύραχος, Δεκαβάλλας, Δωρή, Αργυρός, Αρκούδης, Σίσκος, Δεσύλλας, Λογιάδης.

Μέσα από τον ηχητικό σχεδιασμό του Αγη Γυφτόπουλου και υπό την διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, οι ενορχηστρώσεις του ίδιου του δημιουργού, συνδυασμένες με τις νέες ενορχηστρώσεις του Νίκου Πλατύραχου, φέρνουν έναν νέο tango αέρα.

Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς, Αργοστόλι, Κυριακή 5 Αυγούστου, ώρα 21:00.  Πληροφορίες και εισιτήρια από το Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου, τηλ. 26710/26595-6

 

Ιδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam