Δράσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Σάμης

Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης

Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης

Στα πλαίσια της Ναυτικής Εβδομάδας 2015 ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης (Ν.Ο.Σ.) ετοιμάζει τις ακόλουθες Δράσεις :

1ον ) Το Σάββατο 11 Ιουλίου & την Κυριακή 12 Ιουλίου, 10.00-13.00 π.μ., διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αργοστολίου, δωρεάν διήμερο γνωριμίας με μικρά σκάφη Optimist για παιδιά ηλικίας 11-16 Ετών (Εγγραφές στο βιβλιοπωλείο Μαμούθ μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

2ον ) Την Κυριακή 12 Ιουλίου 10.00-12.00 το πρωί, σε συνεργασία με τα θαλάσσια σπορ στην Αντίσαμο και την υπεύθυνη κα Γιώτα Αντωνάτου, θα δοθεί έκπτωση 50% στα μέλη και τους φίλους του Ν.Ο.Σ. από την περιοχή Σάμης, για όλα τα θαλάσσια σπορ. (Εγγραφές το Σάββατο Πρωί 9.45-13.45 στα γραφεία του συλλόγου ή στο βιβλιοπωλείο Μαμούθ).

3ον ) Απονομή διπλωμάτων για τα μικρά σκάφη Optimist και επίδειξη χορών σε συνεργασία με το Χορευτικό του Συλλόγου Σάμης ο “Αιγιαλός” και το Χορευτικό του Συλλόγου Ζερβάτων.
Η απονομή θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα 9.00 στην κεντρική πλατεία Σάμης. Έπειτα θα ακολουθήσει μία μικρή παρουσίαση του Ν.Ο.Σ. και των δύο Συλλόγων χορευτικών ενώ στη συνέχεια τα έμπειρα χορευτικά θα αναλάβουν δράση να σας διασκεδάσουν με την υπέροχη ερμηνεία τους.

4ον) Μονοήμερη εκπαιδευτική θαλάσσια εκδρομή με μεγάλο σκάφος , ώστε να γίνει γνωριμία με την Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης. (Εγγραφές το Σάββατο Πρωί 9.45-13.45 στα γραφεία του συλλόγου ή στο βιβλιοπωλείο Μαμούθ).

Επίσης ο Ν.Ο.Σ. έχει ξεκινήσει εγγραφές στα τμήματα αρχαρίων Ιστιοσανίδας windsurf) (Εγγραφές το Σάββατο Πρωί 9.45-13.45 στα γραφεία του συλλόγου ή στο βιβλιοπωλείο Μαμούθ).

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

email