Δραστηριότητες του συλλόγου στα Δαμουλιανάτα

Δραστηριότητες του συλλόγου στα Δαμουλιανάτα

Δραστηριότητες του συλλόγου στα Δαμουλιανάτα.

Δυο λόγια από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου στα Δαμουλιανάτα για το χορευτικό άλλα και τα καλοκαιρινά τους σχέδια.

Επιθυμία των μελών του Συλλόγου, σχεδόν από την αρχή της εκλογής μας, ήταν να μάθουμε να χορεύουμε τους παραδοσιακούς μας χορούς.

Η προσέλευση είναι ικανοποιητική. Οι μαθητές είναι διαφόρων ηλικιών και το ενδιαφέρον τους να μάθουν είναι μεγάλο.

Παρά τη διαφορά της ηλικίας των μαθητών καταφέραμε να “δέσουμε” σαν ομάδα και κάθε φορά που συναντιόμαστε, εκτός από το μαθαίνουμε χορό, γελάμε, διασκεδάζουμε και έστω για λίγο καταφέρνουμε να ξεφεύγουμε από τα προβλήματά μας.  Τα μαθήματα γίνονται κάθε Κυριακή απόγευμα από τη γυμνάστρια Μαρίνα Αραβαντινού, η οποία είναι άψογη και υπομονετική με την άγνοια και την τρέλα μας. Δείγμα της δουλειάς μας θα σας παρουσιάσουνε σύντομα.

Τα μαθήματα σταμάτησαν λόγω διακοπών, στις 24 Ιουνίου και  θα συνεχίσουμε ξανά το Σεπτέμβρη.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος Ιουλίου θα πραγματοποιήσουμε άλλη μία ημερήσια εκδρομή, σε κάποιο μέρος στην Κεφαλονιά για να γνωρίσουμε καλύτερα το νησί μας και να περάσουμε κάποιες ώρες ξένοιαστες. Σύντομα θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία και τον τόπο.

Επίσης μέσα στον Αύγουστο έχουμε προγραμματίσει το χορό στις 14 Αυγούστου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, τη Ριγανάδα και κάποια άλλη εκδήλωση σε συνεργασία με το σύλλογο της Αθήνας. Βασιζόμαστε στη συνεργασία και στη συμπαράστασή σας που είναι για μας πολύτιμη.

email
Πηγή άρθρου: damoulianata.blogspot.com