Η έκθεση ζωγραφικής της Ειρήνης Πέννα με θέμα το σκάκι

Η γνωστή ζωγράφος κ. Ειρήνη Πέννα

Η γνωστή ζωγράφος κ. Ειρήνη Πέννα

Η γνωστή ζωγράφος Ειρήνη Πέννα εκθέτει έργα της εμπνευσμένα από το αρχαιότερο πνευματικό παιχνίδι. Στα πλαίσια της έκθεσης ο προπονητής του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κερκύρας θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 30 παιδιά-μαθητές της Σκακιστικής Σχολής του Συλλόγου. Στις 26/10 στο Sette vendi ,Εθνικής Αντιστάσεως 100 Νέο Λιμάνι

Γεννήθηκε στον Πειραιά αλλά ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα. Έλαβε μαθήματα ζωγραφικής στην Καλλιτεχνική Σχολή Κέρκυρας,παρακολούθησε μαθήματα αγιογραφίας σε μονή του νησιού επίσης είναι εκπαιδεύτρια στην τεχνική του Paverpol textile hardener. Στο ενεργητικό της έχει 5 ατομικές εκθέσεις και 65 ομαδικές.

Έχει εργαστεί σε εργοστάσιο πορσελάνης ζωγραφίζοντας και τοιχογραφίες σε ιδιωτικούς χώρους. Έχει φιλοτεχνήσει εξώφυλλα τοπικής εφημερίδας και περιοδικών και έργα της έχουν χρησιμοποιηθεί για τους σκοπούς του Υπουργείου Υγείας, της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, και της οργάνωσις “ΦΛΩΓΑ”. Έργα της βρίσκονται στην Κινεζική Πρεσβεία Αθηνών, στο Δημ. Θέατρο Κέρκυρας, στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη και σε Ιδιωτικές Συλλογές.

Η έκθεση της Ειρήνης Πέννα με θέμα το σκάκι

Η έκθεση της Ειρήνης Πέννα με θέμα το σκάκι

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam