Έληξε το επιτυχημένο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ: «Γυμναστική για όλους»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ: «Γυμναστικής για Όλους», που έγινε τις τελευταίες ημέρες στην όμορφη και φιλόξενη Κεφαλονιά.

Η διοργάνωση έκλεισε με τρόπο εντυπωσιακό στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», στο Αργοστόλι.

Χιλιάδες θεατές καταχειροκρότησαν τους αθλούμενους που παρουσίασαν τα θεαματικά προγράμματά τους, με τη συνοδεία μουσικής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος τόνισε: «Πρόκειται για μία σπουδαία διοργάνωση και είναι τιμή μας που τη φιλοξενούμε στην Κεφαλονιά επί 24 συναπτά έτη. Θα σταθούμε δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, ώστε του χρόνου να παρουσιασθεί ακόμα καλύτερο το Φεστιβάλ».

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του διοργανωτή Συλλόγου Α.Γ.Σ.Επτανήσων Κεφαλονιά, Σταύρος Μπασιαρδής, χάρισε στον Πρόεδρο της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Τραμπολίνο,.Στόγιαν Ντιμιτρόφ, μία εικόνα του Πολιούχου του νησιού, Αγίου Γερασίμου.

Με τη σειρά του ο κ.Συμεών Σκουτέρης – Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού «Γυμναστική για Όλους», χάρισε αναμνηστικό δώρο στον κ. Σταύρο Μπασιαρδή ο οποίος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φορείς και τις τοπικές αρχές για τη συνδρομή τους στην τεράστια επιτυχία του Φεστιβάλ. Πολλά συγχαρητήρια σε αθλούμενους -προπονητές-συνοδούς και γονείς για την εξαιρετική τους παρουσία. Δίνουμε από, τώρα, ραντεβού για το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ που θα γίνει του χρόνου τέτοια εποχή στο φιλόξενο νησί μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, τόνισε στον χαιρετισμό του: «Ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων «Κεφαλονιά» μας έκανε και πάλι υπερήφανους. Το Φεστιβάλ αυτό είναι εξαιρετικό, γι’ αυτό, άλλωστε, έχει γίνει θεσμός. Θέλω να συγχαρώ τόσο τη διοίκηση του σωματείου, όσο και τους γυμναστές για το έργο τους.

Φυσικά και τα παιδιά για την εντυπωσιακή παρουσία τους.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες που αποτελούν τιμή για το νησί μας».

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam