Εξαιρετική η Βραδιά Παραδοσιακών Χορών στο υπαίθριο θέατρο Πόρου

Βραδιά Παραδοσιακών Χορών

Βραδιά Παραδοσιακών Χορών

Στο ασφυχτικά κατάμεστο υπαίθριο θέατρο Πόρου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Ιουνίου  2014,   η Βραδιά  Παραδοσιακών Χορών που οργάνωσε   ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Πάστρας  ” Το  Παλιόκαστρο”.

Παρουσιάστηκαν χοροί από το Ιόνιο, Αιγαίο , Κρήτη, Πόντο και Θεσσαλία.

Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς το μουσικοχορευτικό δρώμενο για τον Κεφαλονίτη Μαρίνο Αντύπα και η καντάδα Γιαλό-Γιαλό που παρουσίασε και αφιέρωσε στο νησί μας ο φιλοξενούμενος πολιτιστικός σύλλογος «Χορίαμβος» Λάρισας και ενθουσίασε το κοινό.

Στην  εκδήλωση  έλαβαν μέρος   τα  χορευτικά τμήματα  των πολιτιστικών  συλλόγων  ”Πρόννησος ” Πόρου, “Πηνελόπη” Σκάλας, Ελειού ”Ιωάννης Φωκάς ”, ”Παλιόκαστρου” Πάστρας και «Χορίαμβος» Λάρισας , τα οποία ευχαριστούμε για την εξαιρετική εμφάνιση και παρουσία .     Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Πετράτου , επιμελήθηκε ο δάσκαλος  χορού του Συλλόγου ”’Παλιοάκαστρο”, κος  Γεράσιμος  Παντελειός   .

Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Πάστρας  ” Το  Παλιόκαστρο” ευχαριστεί θερμά    για την  συμπαράσταση ,την οικονομική στήριξη  και χορηγία της εκδήλωσης,  τους  παρακάτω:

ΚΕΔΗΚΕ (Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς) και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κο Κωσταντάκη Άγγελο , κο Βαβάση  Νεκτάριο, τα PETROSSTUDIOS του κου Τότολου Πέτρου, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ελειού-Πρόννων καθώς και τον κο Επαμεινώνδα Κουστουμπάρδη πρόεδρο του Τ.Σ. Πόρου.

email