Η Συνέντευξη Τύπου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε Live Streaming

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Αύριο, Τρίτη 18 Ιουνίου 2013, στις 19.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων διοργανώνει εκδήλωση για την προβολή των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Προγράμματος «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας».

Θα παρουσιαστούν κομβικές δράσεις του Προγράμματος, όπως τα Θερινά Σχολεία και το ψηφιακό περιοδικό Odysseus, και στο πλαίσιο της δράσης για την προώθηση των τοπικών προϊόντων των Ιονίων Νήσων, θα γίνει διάλεξη γνωριμίας με τις επτανησιακές ποικιλίες οίνου Ρομπόλα (Κεφαλονιά), Βερντέα (Ζάκυνθος) και Βερτζαμί (Λευκάδα).

Πρόσκληση

Πρόσκληση

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sportshero.gr/sportshero/live.php

email