Ειδική μέρα στο Tramp για τη «Φλόγα» – «Θα είμαι κι εγώ εκεί!»

Εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο

Εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο

Στις 27 Ιανουαρίου, το ραντεβού κλείνεται στο Tramp, στο Γκάζι.

Το γνωστό club που τον τελευταίο χρόνο έχει αποτελέσει πόλο έλξης για τη νεολαία, επιστρατεύει πασίγνωστους Έλληνες DJs, οι οποίοι από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα θα παίζουν μουσική για καλό σκοπό:

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». Γιατί η μουσική δυναμώνει τη «Φλόγα»! Πρόκειται για ένα όνειρο που μετά από μεγάλη προσπάθεια και δυσκολίες, αλλά με την πολύτιμη συμβολή όσων συμμετέχουν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά!

Είναι δε πολύ σημαντικό, καθώς τα παιδάκια αυτά αρρώστησαν από καρκίνο και η θεραπευτική τους αγωγή είναι πολυδάπανη κι επίπονη. Γι’ αυτό πρέπει όλοι μας στις 27 Ιανουαρίου να είμαστε στο Tramp! Όσον αφορά τους μουσικούς πρωταγωνιστές του 24ώρου, στο άκουσμα της εν λόγω πρωτοβουλίας, 25 DJs αμέσως απάντησαν θετικά.

Έτσι, ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην κονσόλα! Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κάποιες εταιρείες θα προσφέρουν δώρα για τα παιδάκια, ενώ άλλες θα προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους εκείνη την ημέρα και ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Φιλική είσοδος με ποτό: 7 ευρώ.

DJ SETS

Angelo, Anthony K, Agent Greg, Maria Papidaki, Mike Hudson, Clubkid, Bill KC, DJ Mario, DSF,Gus & Bonso, Harry Varzabetian, Inspiro, Johnn B Jr, Jojo & Duke, Junior Rush, Soulbrother, Pavlos Koutsias, Sakis R., Seou,So s, Sotiris Soulfellaz, Soul V,VKD.

DOORSOPEN: 16.00 μ.μ

25 DJS ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

ΦΙΛΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ: 7 ΕΥΡΩ