Ιστορίες Κρίσης: «Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Η Κίνηση «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

Η Κίνηση «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ.

H Kίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ, σας προσκαλεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» σε Ανοιχτή Συνάντηση Διαλόγου με θέμα:«Ιστορίες Κρίσης: Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και προσκεκλημένους συνομιλητές από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση αυτή, θα συζητηθούν οι επιπτώσεις της Κρίσης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση της Κρίσης.

Η συνάντηση θα ανοίξει με σύντομες τοποθετήσεις από τους προσκεκλημένους συνομιλητές μας από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο υπόλοιπος χρόνος θα δοθεί για τοποθετήσεις και κυρίως ερωτήσεις του κοινού και ανοιχτή συζήτηση. Η ενεργός συμμετοχή συλλογικών ομάδων, κινήσεων και πολιτών στην συζήτηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία της συνάντησης.

Επιθυμία μας είναι να ανοίξει και να διευρυνθεί ο διάλογος για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κρίση και για το λόγο αυτό η συζήτηση θα συνεχισθεί και με αρθρογραφία και γραπτές τοποθετήσεις από τον δικτυακό τόπο της Κίνησης www.dia-logos-drasi.org.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Αφίσα

Εργαστήριο Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών
της Κίνησης ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

email