Ληξούρι: Aκυρώνεται η εναρκτήρια εκδήλωση εισόδου του Καρνάβαλου

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Σας  ενημερώνουμε ότι λόγω εκτάκτου γεγονότος, ακυρώνεται  η εναρκτήρια  εκδήλωση εισόδου του Καρνάβαλου που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί  σήμερα Τσικνοπέμπτη 12/2 και ώρα 3:30.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά βάσει του προγράμματος ως εξής:

΄Ωρα 4.30μμ    Εγκαίνια για τη μαγική Καρναβαλούπολη που θα ανοίξει τις πύλες της και θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα  τα παιδιά θα διασκεδάσουν με face painting σ΄ ένα περίπτερο που θα λειτουργεί για τους μικρούς μας φίλους, όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού.

Στη συνέχεια η Μικτή Χορωδία Ληξουρίου,  «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» με  μαέστρο το Σπύρο Θεοτοκάτο, θα μας κρατήσει συντροφιά με τραγούδια του καρναβαλιού και του κεφιού.

Tέλος  θα μας διασκεδάσουν  με τις μουσικές τους οι: Αρχοντής Αργυρίου φωνή- μπουζούκι, η Ιωάννα Πάγκαλου φωνή- κιθάρα, και ο Βασίλης Τζέλλας στα τύμπανα,  την ώρα που   η τσίκνα από ψητά θα γαργαλάει  τα  ρουθούνια μας .

Ώρα 7:00μμ  Ο κόσμος της ψευδαίσθησης, ο κόσμος της σύγχρονης μαγείας, ο κόσμος που ανατρέπει τη λογική με εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, εξαφανίσεις και αιωρήσεις ανθρώπων, είναι ο κόσμος του «Ξανθού Μάγου», που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε  στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Τιμή εισόδου 5 ευρώ. Δωρεάν γλυκά και αναψυκτικά για όλους.

Ώρα 10:00μμ   Ελάτε στο cafe-bar DIONYSOS σ’ ένα μοναδικό πάρτι παρουσίασης της Καρναβαλικής μας αμφίεσης  «Ούτε ….300». Δεν εννοούμε τους 300 του  Λεωνίδα ούτε και τους 300 τση Βουλής αλλά τσού 300 μαύρους και άραχνους που μείναμε μετά το σεισμό  ή αλλιώς τρείς και ο κούκος!!!

Ώρα 11:00μμ  Βάλτε τα καπελίνα  και τσι μπαρμπούτες σας και ελάτε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε  μέχρι τελικής πτώσης στο cafe-bar L.A Dreams σε ένα πάρτι με θέμα «Καπέλα και Μάσκες»!

Ώρα 11:00μμ  Live Λαϊκή βραδιά στο  bar RESALTO με διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Για την Καρναβαλική Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

 Άγγελος Κωνσταντάκης

email