Πόρος και Ληξούρι σε ρυθμούς Καρναβαλιού

Καρναβάλι Πόρου

Καρναβάλι Πόρου

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ,και μέλος της φετινής Καρναβαλικής επιτροπής Ευανθία Σιμωτά ευχαριστεί εκ μέρους της επιτροπής και του Πρόνησου όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν με τα χορευτικά τους, άρματα και μασκαράτες τους!

Πιο συγκεκριμένα ήταντων  Τζαννάτων ,Καπανδριτι “ΠΡΟΝΝΟΙ, Αγία Ειρήνη “ΑΡΑΚΛΙ “,Πάστρας “ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ” , Σκάλας “ΠΗΝΕΛΟΠΗ , Αγ.Νικολάου, Ελειού “ΙΩΑΝΝΗ ΦΩΚΑ”,Βλαχάτων “ΑΙΝΟΣ”, Βαλσαμάτων, Φραγκάτων “ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ” , Φαρακλάτων,, Φωκάτων , Την ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ, και Αγ.Πελαγία!

Επίσης την Φιλαρμονική Σάμης -Ερισσου, και την Μαντολινάτα Ελειου Πρόννων, τον Αγγελο Κωσταντάκη,πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ , Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νόντα Κουστουμπάρδη και τον Αντιδήμαρχο κύριο Σ.Σολωμό.

Φυσικά την εθελοντική ομάδα γυναικών της περιοχής μας για τα γλυκά που προσέφεραν, και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης!

Ένα μικρό φωτορεπορτάζ της Μαρίας Γκιάφη

Καρναβάλι Πόρου

Καρναβάλι Πόρου

Καρναβάλι Πόρου

Καρναβάλι Πόρου

Καρναβάλι Πόρου

Καρναβάλι Πόρου

 Kαι 3 υπέροχα βιντεάκια από τον Γιώργο Γκιάφη

Στο Ληξούρι ένα βίντεο με υπέροχο κολάζ φωτογραφιών από το Παιδικό Καρναβαλι  μας έστειλε ο Μάκης Μήλας και σας το παρουσιάζουμε

Να μην ξεχνάμε ότι το Ληξουριώτικο Καρναβάλι έχει πολύ βαθιές ρίζες όπως μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.kefaloniatoday.com/kefalonitika/afieromata/oi-rizes-tou-lixouriotikou-karnavaliou-65115.html

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team