Σεμινάριο: Εναλλακτικές καλλιέργειες και αξιοποίηση των προϊόντων

Εναλλακτικές καλλιέργειες

Εναλλακτικές καλλιέργειες

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17:30, διεξάγεται το σεμινάριο με θέμα Εναλλακτικές καλλιέργειες και αξιοποίηση των προϊόντων, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων στο Αργοστόλι.

Παράλληλα, και σε συνέχεια των δράσεων προς τη τοπική κοινωνία, το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα σεμινάριο με θέμα Εκπαίδευση στις Μικροβιολογικές Αναλύσεις σε Τυροκομικά Προϊόντα: Η Επίδραση των Αιθέριων Ελαίων.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις 12:00 το μεσημέρι και θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα στις 17:30, στο Αμφιθέατρο και στα Εργαστήρια του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (τέρμα Λεωφόρου Βεργωτή, Αργοστόλι).

Στο Σεμινάριο θα παρουσιαστούν ερευνητικά αποτελέσματα και θα γίνει ενημέρωση στο Αμφιθέατρο του Τμήματος, καθώς και στα Εργαστήρια Φυσιολογίας & Αρωματικών Φυτών και Μικροβιολογίας & Ελέγχου Τροφίμων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε παραγωγούς και επαγγελματίες όσο και στο γενικό κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.