Σεμινάριο και συζήτηση με τίτλο: «Τα Social Media στον τουρισμό»

ΤΕΙ Αργοστόλι

ΤΕΙ Αργοστόλι

Το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλονιάς και Ιθάκης), πραγματοποιεί έρευνα για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου προβολής της Κεφαλονιάς μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social media).

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι πλέον καθοριστικός παράγοντας προώθησης και προβολής των τουριστικών προορισμών καθώς μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των επισκεπτών προβάλλεται το τουριστικό προϊόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέρος της έρευνας αφορά την καταγραφή των στάσεων, αντιλήψεων και συμπεριφορών των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων σε σχέση με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Στα πλαίσια αυτής της έρευνας προσκαλούμε τους ιδιοκτήτες και εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων όλων των ειδών (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια κτλ) να συμμετέχουν στη συνάντηση/σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας στο Αργοστόλι (Αντώνη Τρίτση 1, Αίθουσα «Κώστας Ευαγγελάτος»).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύντομο σεμινάριο με τίτλο: «Τα Social Media στον τουρισμό», που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσουν πως θα προβάλλουν καλύτερα την επιχείρηση τους στο κόσμο των Social Media (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube κτλ) εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Η καταγραφή των απόψεων των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά σημαντική για την έρευνα και η παρουσία όλων πολύτιμη.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Αγησίλαος Κονιδάρης

 

email