Εξορκισμός δαιμονισμένης στην Ελλάδα του 2015

Εξορκισμός δαιμονισμένης στην Ελλάδα του 2015

Εξορκισμός δαιμονισμένης στην Ελλάδα του 2015

Μπροστά στην κάμερα, ο παπα-Φλωρινιώτης, κάνει εξορκισμούς, γιατρεύει σπασμένα χέρια, πόδια και πάσης φύσεως μαλακύνσεις εγκεφάλου.

Ο ορισμός της γελοιότητας με πρωταγωνιστές κυρίως αλλοδαπούς να παριστάνουν τους δαιμονισμένους σε μια θεατρική παράσταση που και αυτοί που πάσχουν από κατάθλιψη θεραπεύονται.

Οι υποτιθέμενοι οπαδοί της αίρεσης η οποία μας ήρθε από την Νιγηρία, στήνονται στην σειρά και με ένα άγγιγμα ο χρισμένος από τον προφήτη Τζόσουα, Έλληνας εκπρόσωπος του, διαγιγνώσκει ποιος είναι δαιμονισμένος…Μάλιστα οι “δαιμονισμένοι” στα video, αν και εξτασιασμένοι μιλούν στο ασύρματο μικρόφωνο, περιμένουν τον συνομιλητή τους να ολοκληρώσει χωρίς να διακόπτουν, κατόπιν εξαπολύουν τις κατάρες τους και τις βρισιές τους! Πολιτισμένος διάλογος.

Στην Ελλάδα, το χρίσμα του αυτοαποκαλούμενου “προφήτη” Τζόσουα το έχουν λάβει 4 άτομα τα οποία αποκαλούνται “Ανθρωποι Σοφίας”. Αυτοί οι 4 που διαχειρίζονται την αίρεση είναι, o Άνθρωπος Σοφίας Racine Bousso από τη Σενεγάλη, ο Άνθρωπος Σοφίας Daniel Emelandu από τη Νιγηρία, o Άνθρωπος Σοφίας Christopher Orji από τη Νιγηρία και o Άνθρωπος Σοφίας Χάρης Τσακωνίδης από την Ελλάδα

eΠερίπολος

email