Ελεύθερος ο 15χρονος που τον είχαν απαγάγει στη Χαλκίδα – Δεν δόθηκαν λύτρα

Απαγωγή ανηλίκου στη Χαλκίδα

Απαγωγή ανηλίκου στη Χαλκίδα.

Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση απαγωγής 15χρονου αγοριού στη Χαλκίδα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τους γονείς και συγγενείς να απευθύνουν έκκληση προς τους απαγωγείς να τον αφήσουν ελεύθερο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ σε άγνωστη τοποθεσία στη Δροσιά Ευβοίας, ενώ η απαγωγή είχε γίνει στην Χαλκίδα.

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ οι απαγωγείς ζητούσαν την καταβολή 3 εκατομμυρίων ευρώ, τελικά υπαναχώρησαν και άφησαν το παιδί ελεύθερο χωρίς να πάρουν λύτρα.

Από το πρωί είχαν γίνει 4 τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους απαγωγείς, αλλά υπό το φόβο σύλληψης στην τελευταία επικοινωνία τους ενημέρωσαν για το σημείο που θα βρίσκεται το παιδί. Εκτός από το ψυχολογικό σοκ που έχει υποστεί ο μικρός Βαγγέλης, σύμφωνα με τις αρχές είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Φυσικά, η επόμενη κίνηση της αστυνομίας είναι να κάνει άρση του απορρήτου, προκειμένου να οδηγηθούν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου την ώρα που ο 15χρονος πήγαινε στο σχολείο του για να δώσει εξετάσεις. Οπως δήλωσε στο Newsit o αδελφός της μητέρας του παιδιού, Χρήστος Παγώνης “το πρωί στις 8.00 η ώρα ξεκίνησε το παιδί να πάει στο σχολείο να γράψει εξετάσεις. Το σχολείο απέχει ούτε 500 μέτρα από το σπίτι του.

Οταν βγήκε απο την πόρτα, στα 15 με 20 μέτρα απήχθη, το άρπαξαν και το έβαλαν μέσα σε ένα άσπρο βαν από ότι μας υπεδείχθη και από τους γείτονες. Φώναξε το παιδί αλλά αυτό δε σταμάτησε τους απαγωγείς.

email
Πηγή άρθρου: newsit.gr