Ελληνίδες οι “γυναίκες μυστήριο” που πήγαν στην Βαρβάκειο

Κρέας

Κρέας

Ήταν νωρίς το πρωί της Δευτέρας όταν ο πρόεδρος της Βαρβακείου, Κλεάνθης Τσιρώνης, στάθηκε τυχαία μπροστά σε δύο κατάμαυρα τζιπ που κατέφθασαν έξω από την Αγορά. «Οκτώ νεαρές γυναίκες, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνούσε τα 35 έτη, με περίσσεια ευγένεια και χαμόγελο μπλέχτηκαν ανάμεσα στον κόσμο και προσπάθησαν να «διαγνώσουν» τους πολίτες που αγόραζαν πολύ μικρή ποσότητα κρέατος».

Όπως σχολίασε στο protothema.gr ο ίδιος ο πρόεδρος, επρόκειτο για πολύ διακριτικές παρουσίες που έκαναν σιωπηλά το έργο τους και εξαφανίστηκαν.

«Θέλησαν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητά τους. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι προέρχονται από κάποια πολυεθνική εταιρεία. Ηταν όλες Ελληνίδες και καλοντυμένες. Είμαι τόσα χρόνια μέσα στη Βαρβάκειο. Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί», είπε, μεταξύ άλλων, ο κύριος Τσιρώνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μία ώρα σε κάθε κατάστημα, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 20.000 ευρώ. Στην αρχή εντόπιζαν όσους πολίτες αγόραζαν λίγο κρέας και τους προέτρεπαν να αγοράσουν περισσότερο, ενώ, στο τέλος, στέκονταν δίπλα στο ταμείο και πλήρωναν όλο το ποσό!

email
Πηγή άρθρου: protothema.gr