ΕΛΜΕ-ΚΙ: Απαράδεκτα προβλήματα από την Alpha Bank στο Αργοστόλι

Alpha Bank

Alpha Bank

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει τη διαμαρτυρία του προς την Alpha Bank, για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην εξυπηρέτηση των συναδέλφων που μισθοδοτούνται μέσω αυτής. Συγκεκριμένα, στην τελευταία μισθοδοσία παρουσιάστηκε το φαινόμενο να είναι (για όλο το Σαββατοκύριακο) το μοναδικό Atm στο Αργοστόλι χαλασμένο, χωρίς καμία ενημέρωση και ενέργεια από την πλευρά της τράπεζας.

Έτσι, οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, προφανώς και πολλοί άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι αναγκάζονταν να καταβάλλουν επιπλέον χρήματα για την ανάληψη της μισθοδοσία, μέσω Atm άλλων τραπεζών.

Είχαμε το φαινόμενο να έρχονται άνθρωποι 50 χιλιόμετρα από τον Πόρο (σημειώνεται ότι εκεί έχει κλείσει το υποκατάστημα) και να βρίσκουν ένα χαρτάκι κολλημένο στο Atm του Αργοστολίου, πως δεν δουλεύει!!!

Η αντιμετώπιση αυτή είναι απαράδεκτη και καλούμε την τράπεζα να αντιμετωπίσει το θέμα (πχ επιπλέον Atm), για το οποίο δεν ευθύνονται οι εκπαιδευτικοί. Σε κάθε περίπτωση εάν το φαινόμενο επαναληφθεί και δεν ληφθούν μέτρα θα εξετάσουμε εκ νέου τους τρόπους αντίδρασής μας.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος Ο Οργανωτικός Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης Φαρακλός Βαγγέλης
email