Ενδιαφέροντα σεμινάρια από ΚΡΑΝΗ και ΑΡΚΕΙΣΙΟ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια στην Κεφαλονιά

Ενδιαφέροντα σεμινάρια στην Κεφαλονιά

Αγαπητοί συνάδελφοι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς,

σας ενημερώνουμε ότι ο εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, διοργανώνει και για το 2016, σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας στη Γ κατηγορία επικινδυνότητας, (όπου ανήκουν εστιατόρια, Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εμπορικά καταστήματα, η παροχή υπηρεσιών κ.α.).

Τα σεμινάρια της ΚΡΑΝΗΣ  διεξάγονται στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ .

Δεν υπάρχει οριστική ημερομηνία όπου σταματάνε οι εγγραφές για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια. Τα σεμινάρια οριστικοποιούνται όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ατόμων που θα τα παρακολουθήσουν. Έπειτα ξεκινούν οι εγγραφές για το επόμενο σεμινάριο.

Με την εγγραφή του ο επιχειρηματίας λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου και έως ότου παρακολουθήσει το σεμινάριο είναι καλυμμένος σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας,  Σ.ΕΠ..Ε.).

Επιστημονικός υπεύθυνος της ΚΡΑΝΗΣ είναι, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. Κωνσταντίνος Πρέντζας ο οποίος είναι πιστοποιημένος Τεχνικός Ασφαλείας με εμπειρία σε ζητήματα όπως η εκπόνηση, της υποχρεωτικής εκ μέρους των καταρτιζομένων, Γραπτής Εκτίμηση Επαγγελματικών Κινδύνων (ΓΕΕΚ).

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του προγράμματος κο Κωνσταντίνο Πρέντζα στο  6978.554144 ή στη γραμματεία με την κα Ελένη Μεσολωρά στο τηλέφωνο 6946.776144.

Ο Πρόεδρος                                                                                 Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής                                                                         Μαρία Σκλαβουνάκη

B.. Το σωματείο επισιτιστικών κ συναφών επαγγελμάτων Κεφαλονιάς κ Ιθάκης <<Αρκείσιος>> κατόπιν σχετικής εντολής του ΕΦΕΤ ξεκινά την υλοποίηση σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε εργοδότες κ εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος με θέμα <<υγιεινή κ ασφάλεια τροφίμων >>.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η κατάρτιση εργαζομένων κ εργοδοτών επιχειρήσεων που εμπλέκονται με τρόφιμα και αποσκοπούν στην διασφάλιση της ποιότητας κ παραγωγής ασφαλών προϊόντων μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης .

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 10 ωρών που θα υλοποιούνται σε δυο πεντάωρα ενώ το πιστοποιητικό θα χορηγείται σύμφωνα με εγκύκλιο ΕΦΕΤ .

Η παρακολούθηση είναι αναγκαία και επειδή το επιβάλλει ο νόμος αλλά και η συνείδηση μας για την διασφάλιση της υγείας όλων , να γνωρίζουν επίσης όσοι η όσες σκοπεύουν να εργαστούν σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος ότι αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί έναντι άλλων ας φροντίσουν έγκαιρα για την συμμετοχή τους στα σεμινάρια ώστε να αποκτήσουν την πιστοποίηση του ΕΦΕΤ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤ.

Δηλώσεις συμμετοχής,Αιτήσεις στο τηλ 6983055249  Ελένη Τζουγανάτου .
και στο γραφείο του σωματείου στα δημοτικά κτίρια  στην  πλατεία παλιών λαϊκών κατοικιών  Δευτέρα και Παρασκευή  11.00-14.00

Ο πρόεδρος                              Ο γραμματέας
Χρήστος Καμπανός                    Βασίλης Σιμωτάς

 

email