Ενημέρωση επαγγελματιών πρώην Δήμου Σάμης

Λιμάνι Σάμης

Λιμάνι Σάμης

«Προετοιμασία συγκέντρωσης για πρώτη συζήτηση Δημιουργίας ΣΥΛΛΟΓΟΥ των επαγγελματιών του Δημοτικού Διαμερίσματος Σάμης .

Αφορά όλους γενικά τους επαγγελματίες –εμπόρους- Μικροβιοτέχνες –Ξενοδόχους- Ενοικιαζόμενα δωμάτια –Τουριστικά γραφεία –Συνεργεία –Εργαστήρια παντός τύπου – καντίνες – Ταχι – Ηλεκτρολόγους – Υδραυλικούς- Λογιστές – Συμβολαιογράφους – Δικηγόρους – οικοδόμους – Πλανόδιους αδειούχους , κομωτές, κομώτριες και γενικώς όλοι όσοι έχουν επαγγελματιοκό Α.Φ.Μ. της περιοχής Σάμης –Καραβομύλου – Αντισάμου –Ζερβάτων – Τζανετάτων –Καταποδάτων –Γριζάτων – Χαλιωτάτων – Πουλάτων και Πυργιού .

Οι δύσκολες εποχές και τα προβλήματα που βιώνουμε , θέλουν λύσεις Συλλογικές και εκπροσώπηση δυνατού φορέα για συζήτηση και εύρεση λύσεων , διεκδίκησης αιτημάτων και εναντιώσεων στην υποβάθμιση της περιοχής Σάμης .

Η παρουσία όλων σας θα είναι επιβεβαίωση της ανάγκης ενάρξεως δημιουργίας του φορέα αυτού και ιδιαίτερα οι νέοι απασχολούμενοι είναι ευκαιρία να παρασύρουν και τους παλιούς από « το ωχ αδελφέ μία από τα ίδια», μαζί όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε , οι προτάσεις όλων θα δημιουργήσουν και τις προϋποθέσεις της δημιουυργίας αυτού του φορέα .

Ας δημιουργήσουμε Σύλλογο που θα έχει :

ΦΩΝΗ – ΔΥΝΑΜΗ –ΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Επαγγελματίες

Δημ.Διαμερίσματος Σάμης

email