Έπνιξαν επτά ζώα σε πηγάδι στη Ρόδο

σκύλος

Σκύλος.(Πηγή φώτο:mytravelsmylife.blogspot.com)

Μια  φρικιαστική ομαδική εξόντωση  αδέσποτων ζώων ήρθε στο φως  στη Ρόδο, όταν ο ιδιοκτήτης  ενός αγροκτήματος έθεσε σε  λειτουργία την αντλία για  να βγάλει νερό από το πηγάδι  του! Μέσα στον πυθμένα βρέθηκαν  νεκρά επτά σκυλιά και γάτες,  με τα μπροστινά τους πόδια δεμένα με σύρμα!

Η αφόρητη  δυσοσμία στο νερό, έκανε τον  αγρότη να υποψιαστεί ότι κάποιο  ζώο είχε πέσει στο πηγάδι  και είχε πνιγεί. Δεν φανταζόταν, όμως, το τραγικό θέαμα που  θα αντίκριζε όταν κατέβηκε στο παραπήγαδο. Τέσσερα γατάκια και τρία κουτάβια μικρής ηλικίας επέπλεαν νεκρά στην επιφάνεια σε κατάσταση αποσύνθεσης!

Με τη  βοήθεια του γιου του, ο ιδιοκτήτης  του πηγαδιού ανέσυρε τα άτυχα  ζώα στην επιφάνεια, όπου τον  περίμενε νέο σοκ καθώς διαπίστωσε  ότι κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος  είχε πετάξει στο νερό τα  ανυπεράσπιστα τετράποδα με σκοπό  να πνιγούν. Μάλιστα, για να  βεβαιωθεί ότι δεν θα γλίτωναν από τον μαρτυρικό θάνατο που τους επιφύλαξε, είχε δέσει τα πόδια τους ώστε να μην μπορούν να κολυμπήσουν! Το κτηνώδες ομαδικό έγκλημα υπολογίζεται ότι έγινε πριν από μία εβδομάδα και, φυσικά, ο δράστης είναι άφαντος.

email
Πηγή άρθρου: protothema.gr