Εξελίξεις στην εξαφάνιση του μικρού Μπεν

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991, με τη μητέρα του Κέρι Νιντμαν να υποστηρίζει από την αρχή έως τώρα, πως ο γιος της είναι θύμα απαγωγής και ζει.

Η ιστορία της εξαφάνισης του μικρού Μπεν είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη πριν από 21 χρόνια και ακόμα και σήμερα τα σενάρια και οι ιστορίες οργιάζουν μιας και ακόμα δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το τί ακριβώς έγινε.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα βρετανικών μέσων ενημέρωσης, η Ελληνική Αστυνομία σκοπεύει να ξεκινήσει εκ νέου έρευνες σε ένα εργοτάξιο, σε μία ακόμα προσπάθεια να εντοπίσει τον μικρό Μπεν ή να ρίξει φως σε αυτό το μυστήριο.

Τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν πως όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν από το σπίτι των παππούδων του στην Κω, θεωρείται πως θάφτηκε από λάθος σε ένα εργοτάξιο, όπου γίνονταν χωματουργικές εργασίες και στο οποίο εργοτάξιο έχουν πέσει τόνοι χώματος και μπαζών.

Στην ουσία θεωρούν τα βρετανικά μέσα πως ο μικρός Μπεν θάφτηκε κατά λάθος σε αυτό το εργοτάξιο και για αυτό αναφέρεται πως έχει ζητηθεί η συνδρομική της βρετανικής αστυνομίας για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού σάρωσης του εδάφους, έτσι ώστε να ανιχνεύσει ανθρώπινα οστά.

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991, με τη μητέρα του Κέρι Νιντμαν να υποστηρίζει από την αρχή έως τώρα, πως ο γιος της είναι θύμα απαγωγής και ζει.

Οι έρευνες για τη πλέον μυστηριώδη εξαφάνιση ανά τον κόσμο ξαναξεκίνησε το περασμένο χρόνο, όταν αξιωματικοί της βρετανικής αστυνομίας είχαν επισκεφτεί το νησί, ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα του μικρού Μπεν.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης ιστορίας από αυτή την εξαφάνιση είναι και πως είχαν γίνει έρευνες και μελέτες για το πώς μπορεί να είναι τώρα ο μικρός Μπεν ως ενήλικας πλέον και είχαν παρουσιαστεί και φωτογραφίες.

ο μικρός Μπεν ως ενήλικας πλέον

O υποτιθέμενος μικρός Μπεν ως ενήλικας πλέον.

email
Πηγή άρθρου: newsit.gr